Agranda d.o.o.

Razlagova ulica 9, 2000 Maribor (02) 228 13 70 Všečki (0)
Prijavljen od julij, 2017

Izdelki uporabnika Več

Imate kozmetični salon, nimate pa Dermanove?

Kozmetika
Podravska regija

Preberi več

Nova linija kozmetike Chris Farrell Slovenija Green Line
Nova linija kozmetike Chris Farrell Slovenija Green Line
Podravska regija
Vrhunska nemška profesionalna kozmetika Chris Farrell
Podravska regija

Novice uporabnika Več

Nega z zemljo

Wellness

Le malo ljudi se zaveda, da velik vir sredstev za lep obraz leži v njihovem naravnem okolju. Že odkar so za modo... Preberi več

Pred nami je še ena zanimiva številka profesionalne revije Dermanova!

Kozmetika
Nova Dermanova

Izšla je nova številka revije Dermanova

Mediji & publikacije
Nova številka brezplačne revije za kozmetike Dermanova

Nova številka brezplačne revije za kozmetike Dermanova

Kozmetika

O uporabniku

Agranda d.o.o.
Razlagova ulica 9, 2000 Maribor (02) 228 13 70 granda@agranda.si www.anubis.si

Znamke: Dermanova, Cris Farell


Smo podjetje, ustanovljeno l.1993 in se udejstvujemo na področju kozmetike v Sloveniji. Na Razlagovi ulici 9 v Mariboru imamo kozmetični salon v katerem sledimo vsem najnovejšim trendom na trgu kozmetike, ter izdajamo kozmetično revijo Dermanova.

Dermanova je prva slovenska revija za kozmetiko, lepoto in zdravje, namenjena profesionalcem s področja kozmetike, ki vsako sezono predstavlja goreče aktualne tematike. Predstavlja še vedno najbolj primeren in nevsiljiv medij za oglaševanje izdelkov za nego obraza, las in telesa. Bralci pa v njem najdejo kakovostno čtivo, izvejo vse o kvalitetnih produktih, ter vse novosti na področju lasne kozmetike enako kot novosti na področju nege obraza in telesa. Revija je brezplačna za vse pravne osebe, namenjena pa je tudi strankam v lepotnih salonih, wellness centrih in solarnih studiih, centrih za oblikovanje telesa, nohtov, pedikerjem, manikerjem, maserjem, vsem, ki se zanimajo samo za kakovostne produkte s področja nege las, obraza in telesa … skratka, vsem osveščenim ljudem, ki so pripravljeni za svoje počutje in videz storiti »kaj več« in tistim, ki jim pri tem pomagajo!

V kozmetičnem salonu ANUBIS v Mariboru, Vas z veseljem pričakujemo. Prepričani smo, da boste pri nas preživeli sproščujoče trenutke, ki Vam jih lahko ponudimo z našimi tretmaji, vrhunsko kozmetiko, kvalitetnimi aparati in s strokovnim pristopom. Z Vami in za Vas smo tukaj že od 1993 leta. Z našimi izkušnjami in kvalitetnimi tretmaji bomo naredili vse, da boste z rezultati zadovoljni in da bo Vaš dan še lepši.