DERMACENTER d.o.o.

Peričeva ulica 27, 1000 Ljubljana 031 876104 Všečki (0)
Prijavljen od avgust, 2017

O uporabniku

V našem medicinskem centru vam svetujemo in vas zdravimo specialisti dermatologije, venerologije in flebologije, ki smo svoje znanje in izkušnje pridobivali tako doma kot v tujini. Preglede in posege izvajajo izkušeni specialisti dermatologi. Vse obravnave in preglede sledimo s sodobnim računalniško podprtim sistemom. Po pregledu vsem našim pacientom nudimo možnost dodatnega brezplačnega on-line posveta in vam z veseljem ostajamo na voljo za pomoč.

Pregled pri dermatologu
Pregled pri zdravniku nas ne navdaja z ravno prijetnim občutkom. Precej nenavadno se sliši, ampak tudi zdravniki zbolimo. Še bolj nenavadno je, da smo zdravniki na splošno večkrat bolni kot ostali prebivalci oziroma poklici. Zato smo pogosto v koži pacienta in tudi sam sem že izkusil nemoč, ko si bolan. Iz lastnih izkušenj se nekateri veliko naučimo in to znamo prenesti tudi v delo, ki ga opravljamo. Star rek pravi, da je dober zdravnik lahko samo dober človek. V našem medicinskem centru se obojega zelo dobro zavedamo. Ves čas skrbimo za strokovnost, ob tem pa nikoli ne pozabimo na skrajno dobrobit bolnika ali osebe, ki prihaja na pregled. Zato se naši pacienti, ki prihajajo na najrazličnejše posege, radi vračajo in nas z veseljem priporočajo drugim. Medicina je zadnje čase zelo zapletena. Obstaja vrsta specialistov, za katere včasih niti ne vemo točno kaj počnejo. Obratno velja, da z določenimi težavami ne vemo na katerega zdravnika naj se obrnemo, zato bom v nekaj točkah opisal kaj znamo in počnemo dermatologi:

  • pregled kože zaradi navadnega vnetja (dermatitis, atopijski dermatitis, kontaktni alergijski dermatitis, alergija)
  • pregled kože zaradi vnetja ob okužbi (navadne bradavice, moluske, vnetje pod plenicami, glivične okužbe kože, glivične okužbe nohtov)
  • pregled kože ob sumu na kožni rak (znamenja na koži, pigmentni madeži, odkrivanje melanoma, nevusi)
  • odstranjevanje neželjenih kožnih tvorb (pecljati fibromi, izrastki, nevusi, znamenja, madeži po koži)
  • pregled in zdravljenje venskih obolenj (krčne žile, teleangiektazije, žile na nogah, žilice na obrazu)
  • obravnava bolnikov z alergijami (testiranje na alergije, zdravljenje alergije)
  • estetski posegi (pomlajevanje kože, pilingi, botoks, polnila, odstranjevanje dlačic)