ESTETIKA FABJAN d.o.o.

Gosposvetska ulica 6, 4000 Kranj 04 2365550 Všečki (0)
Prijavljen od avgust, 2017

O uporabniku

Naša zgodba
Estetika Fabjan je družinsko podjetje, s skoraj 25-letno tradicijo delovanja na področju plastične, rekonstruktivne in estetske kirurgije. Zavezani smo k nudenju storitev na navišjem nivoju zdravljenja. Pacientom celostno svetujemo o prednostih, omejitvah in nevarnostih posameznih posegov ter zagotavljamo varno, etično in zaupno zdravljenje. Osebje z mednarodnim znanjem in večletnimi izkušnjami zagotavlja profesionalen in brezkompromisen pristop v nudenih storitvah.

Pot do uspeha
Marjan Fabjan dr. med. je leta 1992 odprl prvo ambulanto za estetsko kirurgijo v Kranju, nekaj let za tem pa v vasi Kolomban pri Ankaranu še kliniko. Poleg njega zdravniško ekipo sestavljajo žena Zora, sin Matic, hči Živa in Amadej Lah. Sin Gašper Fabjan je direktor podjetja. Skupaj s podpornim osebjem Estetika Fabjan zaposluje 30 ljudi, od tega tretjino zdravnikov specialistov, tretjino medicinskega kadra in tretjino administracije.
Podjetje je ambulantno storitev kasneje širilo še na druge lokacije po Sloveniji in tujini. Danes so prisotni že na petih lokacijah v Sloveniji in v več kot petih evropskih državah.