Face Angel, Refleksoterapija obraza, refleksoterapija in reiki

Tržaška cesta 2, 1000 Ljubljana 040167277 Všečki (0)
Prijavljen od oktober, 2017

O uporabniku

Znamke: Vita-Leaf prehransko dopolnilo


REFLEKSOTERAPIJA upošteva mikrosistem - obraz, dlani, stopala, kjer preko refleksa pošljemo signal do možganov, ta pa posreduje naprej signal vse do tarčne točke. Delujemo preko živčnega sistema.

Terapije, ki jih izvajam:* refleksoterapija obraza, * reflekso stopal in dlani* metamorfna tehnika* protibolečinska tehnika* Reiki terapija* angelsko intuitivno svetovanje

Pri OBRAZNI REFLEKSOTERAPIJI vplivamo na refleksne cone po obrazu, odpiramo meridiane in se posvetimo posebni coni na obrazu, če je to potrebno. Odlično vplivamo na harmonijo celotnega telesa ter na sam obraz. Pomasiramo in prekrvavimo mišice, kar dodatno povzroči lifting obraza. Vzpostavimo hormonalno in živčni sistem, se sprostimo in za eno uro prepustimo božanskemu dotiku.

JAPONSKI NATURAL LIFTINGTretma vključuje obrazno refleksoterapijo in pritiske na akupunkturne točke. S tem vzpostavimo harmonijo in ravnovesje v telesu ter vzpodbujamo samozdravilne procese. Da bi dosegli naravni obrazni lifting konkretno stimuliramo in dvigujemo obrazne mišice. Mišično tkivo se popolnoma prekrvavi in nahrani. Tako se obrazne mišice učvrstijo, gubice pa so manj izrazite. Da bi dosegli želen učinek, manj gubic in lifting obraza, se priporoča več zaporednih tretmajev.

Za vse dodatne informacije pokličite na tel. številko 040 167 277,  pišite na ifo@faceangel.si ali si kaj več preberite na SPLETNI STRANI: http://faceangel.si/