FUTURISTIC LIFE CENTER ZA KVALITETO ŽIVLJENJA IN KVALITETO STARANJA D.O.O.

Leskoškova 9D, 1000 Ljubljana 041328218 Všečki (0)
Prijavljen od oktober, 2017

O uporabniku

Znamke: Futuristic Life - KLINIKA, Futruristic Superfoods, Lipo Life (liposomski vitamini), Ionic - vitamini in minerali v pršilu ...


Z jemanjem preprostega, naravnega prehranskega dodatka, ki ščiti nevrone, imamo moč obnoviti možganske celice. Zacelimo lahko črevo, poškodovano zaradi večletnega jemanja zdravil, antibiotikov in slabe prehrane.  Pogosto so ta stanja lahko ne samo olajšana, marveč popolnoma ozdravljiva. Vendar pa so to znanja, ki jih medicina ne uči več, oziroma znanja, ki se jih današnji zdravniki ne učijo. V naši kliniki imamo strokovnjake, ki poleg protokolov v medicini obvladajo tudi druge, manj invazne in včasih bolj učinkovite metode. Predvsem pa pacienta obravnavajo kot unikat. Kar tudi smo. Vsak je drugačen, zato je pomembno, da pacient in zdravnik v procesu zdravljenja ali preventive resnično sodelujeta. 

Kaj nudi in kdo so strokovnjaki na FUTURISTIC LIFE kliniki? 

  • Termografija / napredna diagnostika organov, znamenj, sklepov, dojk, vnetnih stanj, žil … (dignosticira: Doktor znanosti, specialist onkologije, splošne in plastične kirurgije doktor Zvonimir Zore iz Zagreba, ki je prav svojo doktorsko dizertacijo posvetil odkrivanju tumorjev s termografom).

  • Pomlajevanje in rehabilitacija z matičnimi celicami in plazmo / zlati standard s fibrinskimi vlakni za zdravljenje artritisa, mišic, vnetnih stanj in pa kot najnovejši način lepotnega pomlajevanja s povsem naravnimi, telesu lastnimi polnili. (posegi in zdravljenje: Ponovno dr. Zvonimir Zore, ki se je svoje znanje plastične kirurgije razširil do vseh mej znanega in izbral najboljše …)

  • Intravenozno iniciranje nutrientov / pri starostnikih, v nosečnosti, izčrpanosti, za pomlajevanje, detox + hranjenje, podporno zdravljenje …

  • Intravenozna kelacija / razstrupljanje in zdravljenje od težkih kovin, čiščenje žil … (diagnosticiranje in predpisovanje ustreznih hranil: Doktor Ana Debevc Prašnikar, specialistka interne medicine, strokovnjakinja za UV srca, izšolana v Ameriki za intravenozni način zdravljenja in dodajanja nutrientov).