Poliklinika Bagatin

Ulica kneza Višeslava 14, Hrvaška +385 (0) 1 557 4624 Všečki (0)
Prijavljen od oktober, 2017

O uporabniku

Poliklinika Bagatin je vodilna poliklinika za stomatologijo, estetsko kirurgijo in dermatologijo na Hrvaškem. Ponujamo širok razpon storitev in individualiziran pristop, zaradi česar smo edina takšna medicinska ustanova v regiji. Največji cilj je razumeti vaše potrebe, po tem pa jih izpolniti in preseči vaša pričakovanja.

Ustanovljena leta 1995 kot ordinacija s strani prof. dr. sc. Marija Bagatina, svetovno priznanega maksilofacialnega in plastičnega kirurga, naša Poliklinika je danes vodila poliklinika za estetsko kirurgijo, stomatologijo in dermatologijo na Hrvaškem.

Doktor medicine Dinko Bagatin, specialnost katerega je splošna in plastična kirurgija, ter doktor Tomica Bagatin, maksilofaialni kirurg, skupaj z mlajšim bratom in ravnateljem Poliklinike, Ognjenom Bagatinom, so leta 2006 prevzeli Polikliniko in uspešno nadaljevali pot, ki jo je začel njihov oče.

Danes je Poliklinika Bagatin inovativna poliklinika, ki združuje profesionalizem in sofisticiranost medicinske ustanove s poudarkom na zdravju ter lepoti, in vse to ob pomoči strokovnih zdravnikov iz celo 7 vej specializacij ter vrhunske ekipe medicinskih kozmetologov, sester in tehnikov.

Ponujamo širok razpon storitev in individualiziran pristop, zaradi česar smo edina takšna medicinska ustanova v regiji. Največji cilj je razumeti vaše potrebe, po tem pa jih izpolniti in preseči vaša pričakovanja. Svoje dejavnosti smo razdelili na dve lokaciji.

V prostorih v Green Gold Toweru se ponuja široka paleta estetskih zdravljenj za obraz in telo s poudarkom na pomlajevanje ter oblikovanje telesa. Dermatološki oddelek vključuje preglede in zdravljenja ter laserska zdravljenja s celo sedem vrhunskih medicinskih laserjev, s pomočjo katerih se danes lahko odstranijo skorajda vse estetske problematike, od nezaželenih dlakkapilargub vse do sprememb na koži kot so znamenja ali brazgotine.

Z željo, da ponudimo celotno skrb za lepoto in zdravje svojih klientov, smo leta 2015 odprli tudi vrata svojega stomatološkega oddelka. V sklopu novo urejenega in najnaprednejšega Dental centra v Zagrebu ter okolici ponujamo široko ponudbo vrhunskih stomatoloških storitev. Poudarek dajemo na estetsko stomatologijo, oralno kirurgijoimplantologijo in 3D diagnostiko.

V samem centru Zagreba je druga Poliklinika, ki že dvajset let ponuja storitve maksilofacialne, splošne in plastične kirurgije. Kot edina poliklinika v regiji v svoji ponudbi ponujamo tudi svetovanja z aparatom VECTRA 3D, ki omogoča simulacijo postoperativnega videza, kar našim klientom veliko pomaga pri sprejemanju odločitve.

Da bi ponudili vrhunske storitve, uporabljamo najkakovostnejše in najsodobnejše preparate ter opremo in veliko pozornost posvečamo izbiri partnerjev, za katere vemo, da vlagajo v raziskovanje, inovacije ter varnost naših pacientov.

Zadovoljstvo klientov je za nas najpomembnejše, končni cilj naše Poliklinike pa je cenjenim klientom ponuditi trajno negovanje in storitve, usmerjene na rezultate z neprekosljivo učinkovitostjo.