Sejem Kozmetike LOVE BEAUTY d.o.o.

Mariborska cesta 86, 3000 Celje (0)41 422 242 Všečki (1)
Prijavljen od oktober, 2017

Dogodki uporabnika Več

Sejem kozmetike in lepote LOVE BEAUTY

Kozmetika
30. 03. 2019 do 31. 03. 2019 Osrednjeslovenska regija

Datum: 30. 03. 2019 do 31. 03. 2019 Preberi več

Novice uporabnika Več

Pred nami je nova številka revije Beauty Forum!

Kozmetika

V novi številki Sandi Luft, dr. med., spec. dermatolog, piše o hiperpigmentacijah, znani vizažist Evgen Gec se je... Preberi več

O uporabniku

Kaj pripravljamo?
Profesionalci iz vseh kozmetičnih panog, frizerstva, estetike, wellnessa in ostalih dejavnosti, boste med mnogimi razstavljavci lahko izbirali svoje dobavitelje opreme, materiala in preparatov, deležni boste mnogih strokovnih predavanj, predstavitev, novosti in delavnic. Sodelovali boste lahko na raznih tekmovanjih, organizirana bodo tudi strokovna srečanja z mednarodnimi strokovnjaki iz različnih dejavnosti. Pripravljamo zelo kvaliteten Sejem kozmetike in lepote LOVE BEAUTY v sodelovanju z BEAUTY FORUM.
 
Pričakujemo več kot 5000 obiskovalcev iz vseh kozmetičnih strok.
 
EDINSTVENO – ponovno se bodo na sejmu kozmetike posebej predstavljali tudi saloni in ponudniki storitev raznih dejavnosti iz Slovenije in regije. Obiskovalci in obiskovalke Sejem kozmetike in lepote LOVE BEAUTY v sodelovanju z BEAUTY FORUM,  uporabniki in uporabnice kozmetičnih, frizerskih, estetskih in drugih storitev boste lahko na enem mestu preverili različno ponudbo in izbirali med mnogimi kvalitetnimi ponudniki storitev in kozmetičnih ter ostalih produktov namenjenih neprofesionalni uporabi.
 
NOVOST – MEDNARODNI PAVILJON, ker se bodo predstavili ponudniki estetskih in dentalnih storitev iz regije.