STEVO, FRIZERSKA HIŠA, STEVAN PAVLOVIĆ, S.P.

Trubarjeva cesta 44, 1000 Ljubljana Všečki (0)
Prijavljen od avgust, 2017

O uporabniku

Storitve
V STEVO frizerski hiši poskrbimo za žensko, moško in otroško striženje,barvanje las, izdelavo pramenov, svečane frizure in oblikovanje frizur za modne revije,fotografiranja ...V sodelovanju z Branko Pavlovič pa še za: nego nohtov, ličenje, oblikovanje obrvi...

Frizerski salon
V našemsalonu delajo strokovnjaki z dolgoletnimi izkušnjami in s profesionalnim pristopom. Konstantno izobraževanje v tujini in doma prinaša odlične rezultate timskega dela.

Team
V našemsalonu delajo strokovnjaki z dolgoletnimi izkušnjami in s profesionalnim pristopom. Konstantno izobraževanje v tujini in doma prinaša odlične rezultate timskega dela.

Kolekcije
Naš prvi team vsako leto kreira novo kolekcijo striženja in barvanja las, ki jo objavljajo vodilne frizerske revije v svetu. Tako sodelujemo v soustvarjanju globalne frizerske mode.

Hair Academy
Individualno in skupinsko izobraževanje
STEVO Hair Academy deluje od začetka leta 1997. Vsa ta leta izvajamo izobraževanje na različnih tečajih;
Tridnevni tečaj striženja las,Tedenski tečaj striženja las, Tedenski tečaj striženja in barvanja las, Masterclass striženja las, tečaj Oblikovanje dolgih las, Frizer asistent, ter Tečaj za posamezne salone in sekcije frizerjev...
Na naših tečajih se izobražujejo tako začetniki, kot tudi zelo izkušeni frizerji.Tečaje izvajamo individualno ali v majhnih skupinah, do max. 17 tečajnikov, da se lahko kvalitetno posvetimo vsakemu tečajniku posebej. Poudarek je na individualnem pristopu do vsakega tečajnika!

Na tečajnike prenašamo nove trende skupaj z managerskim znanjem - za uspešno delo in vodenje salonov. Na akademiji lahko na modelih dela do 17 tečajnikov. Look & Learn seminarje pa lahko spremlja do 25 tečajnikov.
Naš slogan je: Ne hodite v London, pridite k nam!