Studio Petras, Petra Nograšek s.p.

Britof 135, 4000 Kranj 041457045 Všečki (0)
Prijavljen od oktober, 2017

O uporabniku

Znamke: Nee, Jeunesse, Farmasi


Odprla sem čisto nov salonček, kjer se bom posvetila vaši lepoti in zdravju. Jaz pravim, da je to lepotilnica, šminkarnica, zdravilnica in svetovalnica, v kateri bom poskrbela za vaše dobro počutje. Temu primeren bo tudi izbor storitev. Lahko se boste za različne priložnosti naličili ali naučili, kako ličila glede na karakteristike vašega obraza primerno uporabiti. Z različnimi oblikami tečajev boste odkrivali skrivnosti uporabe ličil, vključno s pripravo kože na ličenje in njeno vzdrževanje glede na potrebe.

Oblikovala in izdelala vam bom nohte, in sicer po posebni metodi, ki do nohtov ni agresivna ali škodljiva, brez uporabe UV lučke, brez akrila in gela.

S strokovnim svetovanjem bo tudi nakup kozmetičnih izdelkov lažji, kajti osredotočila se bom na potrebe vaše kože in zagotovila izdelke, s katerimi boste lažje in hitreje prišle do želenih rezultatov.

Delavnice, predavanja različnih strokovnjakov z različnimi tematikami in predvsem z namenom druženja bodo prilagojena osveščanju in primerni uporabi kozmetičnih izdelkov glede na potrebe in želje uporabnikov.

Kaj pa moški? Nega kože je tudi na tovrstnih obrazih neizbežna in potrebuje posebno nego, zato le pridite in se prepričajte.