11. mednarodno tekmovanje v oblikovanju nohtov NAIL DESIGN 2019

Mani & pedi
Všečki (0)

Sreča v življenju je biti ob pravem času na pravem mestu in iz priložnosti narediti uspeh.

11. mednarodno tekmovanje v oblikovanju nohtov Nail Design je prav takšna priložnost!

Sodelovanje na tekmovanju ne le izboljša našo spretnost oblikovanja nohtov, ampak nam tudi prisluži spoštovanje naših strank in cehovskih kolegov.

Tekmovanje bo v soboto, 18. maja v sklopu Spring Salon Portorož 2019 (Kongresni center Hoteli Bernardin).

Tekmovanja se lahko udeležijo vsi, ki se ukvarjajo z urejanjem nohtov profesionalno ali se še izobražujejo v formalni ali neformalni obliki izobraževanja.

Več o tekmovanju Nail Design: www.lepota.info/nail-design-2019

Prijavnica: https://www.lepota.info/nail-design-2019-prijavnica

 

Skrivnost najboljših manikerk v Sloveniji

Vsaka dobra manikerka ve, da je izobraževanje na področju manikire najboljše izhodišče za uspešno kariero v svetu nohtov. Najboljše manikerke pa vedo, da so dodatna izobraževanja ključ do še večjega uspeha.

Tega se zaveda tudi Mojca Janežič, ki se je v začetku februarja udeležila večdnevnega mednarodnega edukatorskega treninga pArish, ki je potekal v Španiji.

Linija salonskih izdelkov pArish prihaja izpod rok italijanskega nohtnega mojstra Antonia Sacripanteja, ki prisega na »education first«. Mojca Janežič kot ekskluzivna zastopnica in distributerka pArish izdelkov v Sloveniji redno izvaja izobraževanja za permanentno lakiranje s sistemom pArish. In še izjemna novica: pArish Slovenija je prejela laskavo nagrado »BEST ADVERTISING«!

Po edukatorskem treningu se lahko vsekakor veselimo prihodnjih pArish izobraževanj, ki bodo izpostavila ohranjanje zdravja naravnega nohta in vrhunske salonske storitve, ki povzdigne manikerske salone na višjo raven.

Za več informacij obiščite www.lepota.info ali pokličite 041 754 794.