Barvni trendi za zimo 2018/2019 – kaj bomo nosili na nohtih?

Mani & pedi
Všečki (1)

Leto je naokoli in že se je začela sezona toplih oblačil, pisanih šalov in toplih škornjev. Čas je za novo zimsko pravljico! Za vse, ki ste rade v koraku z modo in trendi smo sestavili izbor top barvnih odtenkov, s katerimi boste zimo 2018/2019 dominirali kot modna ekspertka.

Siva –kraljice letošnje zime
Brez sive letos baje ne bo šlo: svetlejši in temnejši toni bodo pravi hit! Poigrajte se z različnimi kombinacijami in si nohtke popestrite še z intenzivnimi srebrnimi bleščicami. Odlična izbira, kadar želite odtenek, ki se bo lepo podal zimski garderobi.

Zapeljivi vinski toni
Kdo ne obožuje toplih barv, ki se lesketajo v omamnih vinskih odtenkih? Vsakič, ko zagledamo nohte v globokih odtenkih rdeče, že zadiši po kuhanem vinu, cimetovih piškotih in vidimo živahen vrvež na božičnih sejmih –prava zimska pravljica!Vinski toni so idealni, kadar želimo izraziti samozavest in prefinjenost.

Prva jutranja kava
Neskončne kombinacije toplih rjavih tonov nas spomnijo na naš najljubši jutranji ritual –aromatično kavo. Zakaj ne bi občutka popolne sprostitve prenesli tudi na nohte? Rjavi toni se lepo podajo drugim toplim barvam, ki nas v mrzlih zimskih dneh nežno pocrkljajo in ovijejo v toplo odejo.

Igrive barve gozdnih sadežev
Odtenki gozdnega jagodičevja so vedno priljubljena izbira: naj so to svetlejši ali temnejši toni -brez njih enostavno ne moremo. Zima bo v znamenju omamnih odtenkov, ki se bodo odlično podali zimski garderobi in seveda tudi nohtkom! Z njimi izražamo igrivost in pozitiven odnos do turobnega vsakdana.

Drzno v mrzle zimske dni
Obožujete temne odtenke? Potem boste letošnjo zimo izjemno v trendu. Temni odtenki s pridihom vijolične ali modre bodo zelo iskani. Idelana izbira za tiste, ki ste radi drzni pri izbiri barve za nohte in želite izžarevati samozavest na vsakem koraku.

Najdite svojo pot
Ste med tistimi, ki se požvižgate na trenutne modne trende in nosite tisto, kar vam je ta hip všeč? Potem se vam je pravkar odprl svet neskončnih barvnih odtenkov. Nosite barve, ki so vam všeč, vas spravijo v dobro voljo in vam polepšajo dan.Najbolj aktualne barve lakov za nohte si lahko ogledate na www.lepota.info–spletna stran z največjo izbiro profesionalnih izdelkov za nohte.