Brezplačna predstavitev kozmetike Casmara

Kozmetika
Všečki (0)
24. april 2018
09:00 - 12:00
Utik 47a, 1217 Vodice, Slovenija
Poglej na zemljevid
Vrsta izobraževanja
Skupinski tečaj

Če želite kozmetiko Casmara uporabljati v svojem salonu je zelo zaželjeno, da se pred tem spoznate z njo, saj boste le tako lahko svojim strankam zagotovili visoko profesionalnost.

BREZPLAČNE PREDSTAVITVE potekajo po predhodno razpisanih terminih v naših poslovnih prostorih na naslovu LINEA KOZMETIKA Boštjan Pečuh s.p. Utik 47a, 1217 VODICE. Trajajo približno 3 ure, za izvedbo pa sta potrebni prijavi vsaj dveh udeleženk. Namenjene so kozmetičarkam, ki se s Casmaro srečujejo prvič in tudi tistim, ki jo že uporabljajo. Na predstavitvi se prisotne kozmetičarke seznanijo z vsemi kozmetičnimi izdelki, jih preizkusijo, izvejo več o podjetju Casmara in njihovih novostih, si ogledajo potek kozmetičnih tretmajev ter izmenjajo izkušnje. 

Trenutno ni razpisanih terminov. Če se zanimate za brezplačno predstavitev, nas kontaktirajte na e-mail info@linea-kozmetika.si.

 INDIVIDUALNA ŠOLANJA potekajo po dogovoru v naših poslovnih prostorih na naslovu LINEA KOZMETIKA Boštjan Pečuh s.p. Utik 47a, 1217 VODICE ali v vašem salonu.

  • NANOS CASMARA PEEL-OFF MAKSE - zaradi zagotovitve profesionalnosti pri nanosu Casmara peel-off maske je potrebno ob prvem nakupu opraviti krajše šolanje, ki stane 50 € z DDV. Čas trajanja cca. uro in pol.
  • ZAČETNO ŠOLANJE - KOMPLETEN PROGRAMA KOZMETIKE CASMARA pripada vsakemu kozmetičnemu salonu, ki se odloči pri svojem delu uporabljati kozmetiko Casmara. Pogoj je nakup začetnega kompleta izdelkov v vrednosti 250 € z DDV. Komplet izdelkov sestavimo skupaj, vsebuje pa tretmaje in izdelke za express nege. Šolanje, na katerem se seznanite z vsemi izdelki in negami vključno za nanosom peel-off maske, traja ca. 4 ure. Po zaključenem šolanju pridobite certifikat.
  • OSVEŽITVENO ŠOLANJE – DELNI PROGRAM KOZMETIKE CASMARA pripada vsakemu kozmetičnemu salonu, ki kozmetiko Casmara že uporablja, vendar pa si želi osvežitve znanja ali pridobitve novih znanj glede izdelkov in neg. Pogoj je nakup izdelkov v vrednosti 100 € z DDV. Tako šolanje pa traja cca. 2 ure.

Za prijavo oz. informacije nas kontaktirajte po telefonu 041/336 929 ali po e-mailu info@linea-kozmetika.si.