Vse za vrhunsko depilacijo na enem mestu!

Kozmetika
Všečki (1)

Depilacija z voskom je ena najpogosteje uporabljenih metod za odstranjevanje nezaželjenih dlačic – od glave do nog! Ker ostajajo še redki predeli, ki se jih danes ne voska so se tudi izdelki za depilacijo temu prilagodili. Tako kot za vsako bolezen rož`ca raste, obstaja tudi vosek in tehnika depiliranja za vsak predel.

DEPILACIJA INTIMNIH PREDELOV: Za občutljive predele kot so bikini, obraz in podpazduhe vedno svetujemo nizkotemperaturne voske, ki jih je možno odstraniti brez traku. Z uporabo nizkotemperaturnih voskov si boste zagotovili odlične pogoje za kvalitetno opravljeno delo.

DEPILACIJA ROK IN NOG:Za večje predele kot so noge in roke pa zaradi višje učinkovitosti in boljših končnih rezultatov priporočamo voske v kaseti zvaljčkom – roll on voske. S hitrim, natančnim in vedno enako debelim nanosom boste vedno lahko kvalitetno in časovno učinkovito opravili storitev.

Da boste sploh lahko pričeli z delom lahko v naši spletni trgovini izbirate me široko ponudbo grelnikov in vseh ostalih pripomočkov, najdete pa lahko tudi posebno čistilo za odstranjevanje voska z grelnikov in ostalih površin, da bo vaš salon vedno čist in urejen.

PRED IN PO DEPILACIJI:Ponujamo vse kar potrebujete pred, med in po depilaciji. Na naših »virtualnih trgovskih policah« najdete izdelke, ki smo jih sami preizkusili v našem kozmetičnem salonu, z več kot 40-letnimi izkušnjam, preden smo jih ponudili vam. Če se znajdete v zagati katerega izbrati vam z veseljem svetujemo.