Edinstvena pArish delavnica, ki je povezala več držav

Mani & pedi
Všečki (1)

Edinstvena pArish delavnica, ki je povezala več držav

December se je začel s posebno pArish nail art delavnico, ki je združila veliko pArish družino po različnih državah. Potekala je ob istem času, risali so se enaki motivi,a se je izvajala na različnih lokacijah–tudi v Sloveniji!

Nasmejani obrazi ob jutranji kavici in sproščenem klepetu –in že smo pripravljeni!

»Eleganca, čiste linije, prefinjenost, natančnost in doslednost –to so glavne značilnosti pArish nail arta.« pravi ustanovitelj pArish linije Antonio Sacripante.

Pri praktičnem delu je v učilnici živahno kot v panju. Vsi semed sabo spodbujajo, sodelujejo in si pomagajo z nasveti in predlogi.

Pri nail artu smo dosledni, a obenem ustvarjalni. Stranke lahko navdušimo z edinstvenimi dizajni in novimi barvnimi kombinacijami, ki so jim pisane na kožo.

Isti dizajn, a vsak ima svojo posebno noto. Skupinski trud nas vse napolni z veseljem in navdušenjem.

Majhne skupine imajo veliko prednost –posvetimo se lahko vsaki tečajnici in ji pomagamo z nasveti.

Vsi smo navdušeni nad končnim rezultatom!Dizajn bo pri strankah zagotovo zelo priljubljentudi po prazničnem času. 

Z vso to ustvarjalnostjosmo pokurili veliko kalorij. Čas je za zasluženo in okusno kosilo.

Učenje v prijetnem vzdušju vedno prinese najboljše rezultate. 

Eleganten in čist dizajn za praznične dni. S končnim izgledom smo izjemno zadovoljni.

Izbirale smo med pestro paleto odtenkov pArish permanentnih lakov –najbolj so nas navdušili odtenki iz nove kolekcije pArish Christmas Carol.

Delavnica je potekala po različnih državah ob istem času –prav v tem hipu so enak dizajn ustvarjali tudi drugi člani velike pArish družine.

Delavnica je potekala po različnih državah ob istem času –prav v tem hipu so enak dizajn ustvarjali tudi drugi člani velike pArish družine.Izvedli smo tudi posebno žrebanje–iskrene čestitke Brigiti Topolovec, ki bo zastopala pArish Slovenijo na naslednjem Milano Fashon Week-u!

Ob tako lepih in veselih trenutkih enostavno moramo nazdraviti!

Iskreno se vsem zahvaljujemo za izjemno organizacijo in izvedbo. Res smo uživali in komaj že čakamo, da se bomo lahko kmalu družile na podobnem pArish dogodku!