ELEKTROPORACIJA - MEZOTERAPIJA - APARATI ZA PROFESIONALNO UPORABO

Kozmetika
Všečki (1)

Opis

Znamka: Dermedics
Materiali / Sestavine: Aparat za nego obraza in telesa
Oznake: biostimulativni laser, elektroporacija, mezoterapija, Dermedis

ELEKTROPORACIJA  ali, kot jo radi popularno imenujejo MEZOTERAPIJA BREZ IGEL je zagotovo najbolj iskan aparat v lepotni medicini in kozmetični dejavnosti. Namenjen je profesionalni uporabi. Proizveden, testiran in odobren je v evropski uniji pod strogim nadzorom EU direktiv za kakovost, učinkovitost in varnost.

Pomemben podatek za uporabnika:
Moč aparata se meri v Daltonih, ki premore 500 - 900 tisoč prepustnosti v globlje plasti podkožja., kar se zelo približa učinku terapije z injekcijami.  To moč mu omogoča biostimulativni laser, ki tvori celoto aparata. Zelo učinkovit je, varen, enostaven za upravljanje.
Njegova uporaba je primerna tako za obraz, kot tudi telo. 

Področja uporabe so vsestranska: pomlajevanje, zapolnjevanje gub, dvig povešene kože, hidracija, zdravljenje aken, strij, pordelosti, razpokanih kapilar, kuperoze, beljenje pigmentnih madežev, pomirjanje razdražene kože, odpravljanje celulita in maščobe,  upočasnitev rasti dlak, pospeševanje rasti las in še druge kombinacije.

Za učinkovite delovanje aparata potrebujemo  serume v ampulah od DERMEDICS, ki lahko ustrežejo različnim zdravljenjem za vse tipe, stanja in starosti kože. 

Pred uporabo elektroporacije svetujemo tretma s KEMIČNIMI PILINGI od DERMEDICS ali MIKRODERMABRAZIJO - DIAMANTNI PILING od DERMEDIKS.

Vse naše izdelke za profesionalno in nego doma za vaše stranke si lahko ogledate na: www.shop-dermedics.si  ali   www.dermedics.si   / Kontaktirajte nas: 040 701632   /  Lahko nas tudi obiščete na naslovu: DERMEDICS SOVENIJA - pooblaščeni salon za edukacijo, predstavitve in distribucijo za Slovenijo, Peričeva ulica 118, 1236 Ljubljana. Prosimi za predhodno najavo po telefonu!

DERMEDICS SKIN CARE SLOVENIJA

ELEKTROPORACIJA - MEZOTERAPIJA - APARATI ZA PROFESIONALNO UPORABO

Pošlji sporočilo