Illumina Color, nov izdelek v koloristiki Wella Professionals

Frizerstvo
Všečki (0)

Na zadnjo septembrsko soboto so se frizerji iz celotne Slovenije zbrali na Brdu pri Kranju, na res čudoviti, prestižni lokaciji na Gorenjskem, kjer dnevni utrip hitenja in naglice za kratek čas zastane. S pogledom na čudovito naravo bližnjih Alp, Brdskih jezer in bližnjih gozdov se zavemo, kako je naša dežela pod Alpami res fantastična.

 Na premierni predstavitvi se je zbralo preko 200 frizerjev. Wella Professionals, vodilna blagovna znamka na področju svetovne koloristike z barvami Koleston Perfect, nas je presenetila z inovativnostjo, po kateri so, ste in smo hrepeneli vsi frizerji.

Inovativnost, z imenom ILLUMINA COLOR je fascinanten prodor blagovne znamke, ki je popolnoma obrnila na glavo frizersko industrijo koloristike. Illumina Color je povsem nov izdelek v koloristiki Wella Professionals in največja tehnološka inovacija v zadnjih dvajsetih letih. 

Illumina Color je barva s svojevrstno osebnostjo in karakternostjo, z mladostnim in lahkotnim videzom, s prelivajočimi, mavričnimi barvnimi rezultati in z nepopisnim sijajem ter 100% kritjem sivine. 

 Zgodbo o 5 letnem razvoju nove barve z najeminentnejšimi svetovnimi frizerji in team-om 35-ih znanstvenikov smo nam predstavili Tjaša Drašler, Aleksander Fenos, Boštjan Kepic, Savo Nardin in Iggy Popović. Preko zgodbe smo se sprehodili od ideje, ki jo je zasnoval Josh Wood, Global Color Creative Director Wella Professionals, do nove Microlight tehnologije in predstavili vseh 20 nians ter koktejle barvnih kreacij s toplimi, nevtralnimi in hladnimi niansami. Uigran Illumina Color Creative team je prikazal fantazijo neskončnih barvnih kreacij, ki so bila podprta s striženji in oblikovanji. 

Za popestritev dogodka so poskrbela energična dekleta skupine SheDivaz, ki so s lahkotnostjo in svežim pridihom očarale vse prisotne. 

Hvala vsem, ki ste postali ILLUMINA COLOR saloni, ki ste se odločili, da vašim strankam ponudite premium storitev barvanja ter da stopate po poti uspeha, sledite trendom in modnim smernicam lepotne industrije profesionalnega barvanja las. Naj predstavljene ideje pričesk, barvnih nians in stiliranja postanejo del vašega vsakdana v salonu.