Indijska antistresna masaža glave brez olja

Wellness
Všečki (0)
Po dogovoru
Začetek ob00:00
Ljubljana
Poglej na zemljevid
175,00 €
Vrsta izobraževanja
Skupinski tečaj
MASAŽA BREZ OLJA izredno učinkovita masaža proti stresu, glavobolom in utrujenosti. Masaža se lahko izvaja tudi na oblečenih ljudeh in je načeloma brez olja. Malo eteričnega olja se doda le na koncu na zatilje in lasišče. Vsebina tečaja: Indijska masaža glave je stara in zelo učinkovita metoda sproščanja glave, misli in napetosti v zgornjem delu hrbtenice.
 
Z učinkovito tehniko pritiskov na akupresurne točke lahko hitro zmanjšamo mišične napetosti in blokade, povečamo prekrvavitev in popolnoma sprostimo misli. Masaža je kratka vendar izjemno učinkovita.
 
Tečaj vodi Katja Jovanovič, ki poleg Antistresne masaže glave poučuje tudi Klinično aromaterapijo, Stone terapijo, Lomi-Lomi, Lava shell  ter azijsko masažo z zeliščnimi snopi in se redno izobražuje v tujini.

Prijavnine ne vračamo. V kolikor se tečaja, na katerega ste se prijavili, ne bi mogli udeležiti, vam bomo prijavnino v celotnem znesku upoštevali pri ceni naslednjega tečaja, če bomo vaše obvestilo o neudeležbi prejeli vsaj 24 ur pred pričetkom tečaja.

Indijska antistresna masaža glave brez olja