Izziv za novodobne kozmetičarke

Wellness
Všečki (0)
Po dogovoru
Začetek ob00:00
Trzin
Poglej na zemljevid
270,00 €
V kolikor se prijavite do 22. marca, vam pripada 15 % popust za zgodnjo prijavo. Kotizacija s popustom znaša 229,50 EUR.
Vrsta izobraževanja
Individualni tečaj
Dosežete lahko do 45% več energije

Delavnica je namenjena: vsem, ki želijo dvigniti optimalen nivo energije, vsem ki želijo izboljšati svoje rezultate v 8-urnem delavniku in vsem, ki bi se radi naučili, kako obdržati optimalen nivo energije tekom celega dneva ter minimalizirati vpliv stresa na zdravje, zasebno in profesionalno življenje.

Pridobili boste praktična znanja, se naučili učinkovite tehnike, s katero boste vse to dosegli, pridobili boste tudi uporabna orodja, s pomočjo katerih  boste pridobljeno znanje lahko vzdrževali tudi po delavnici. Naučili se boste, kako se zaščititi pred negativno energijo strank in kako se ne vpletati vanje…

Cilji delavnice

Poseben bonus delavnice je izvrstna Spinomasaža glave, s katero boste lahko obogatili in nadgradili tretma vsake stranke.

Prvi dan bo delavnica v obliki aktivnega pogovora, tako da boste udeleženke dobile konkretne rešitve za težave, s katerimi se srečujete.

Drugi dan bo praktični del in sicer tečaj Spinomasaža glave.

Po končani delavnici dobite potrdilo o uspešnem opravljenem teoretičnem in praktičnem delu.

Z delavnice boste odšli z naslednjim osvojenim znanjem 

  • Ko boste v ravnotežju vi, bo v ravotežju tudi salon.
  • Ko boste notranje okrepili sebe, se bo okrepil tudi salon.
  • Ko boste notranje močni, sodelavke ne bodo mogle delati na nepošten način.
  • Dobili boste ravnovesje med profesionalnim (poslovnim) in zasebnim življenjem ter pozitiven odnos do življenja. 

Pred 20 leti je bilo kozmetičnih salonov zelo malo, kozmetičarke pa so bile vrhunsko strokovno podkovane. Danes so kozmetični saloni za vsakim vogalom, ponujajo pa dolg seznam storitev - od lakiranja nohtov do beljenja zob. Novodobne kozmetičarke so pravzaprav neke vrste multipraktiki,  strokovnost pa je včasih zelo vprašljiva.

Če vas zanimajo dodatna izobraževanja, zagotovo sodite med tiste kozmetičarke, ki za strokovno opravljeno storitev zahtevate ustrezno plačilo in verjamete, da mora biti strankina koža deležna izdelkov vrhunske kakovosti.

Kozmetični delavci ste po svoje tudi terapevti, saj morate velikokrat potrpežljivo poslušati stranko, ki govori o svojih težavah, zaradi česar ste ob koncu delavnika še bolj izčrpani. Ljudje smo energijska bitja: zelo pomembno je, kakšno energijo si izmenjujemo, zato je tudi od kozmetičarke odvisno, kakšno energijo prinese v svoje delovno okolje in kakšne stranke zaradi tega privlači.

Delavnico bo vodila Renata Podržaj

Renata Podržaj (Svetovalka Življenjske energije,NanoPredavatelj, Spinomaser,     Nanomagnetizer);

Trenira metodo Življenjske energije od leta 2004 (preko 2600ur), se udeležuje treningov Življenjske energije, ki jih prireja Phenomena Academy od leta 2009 in hrvaški center E-Rejuvenation,izvaja individualne in skupinske terapije z ljudmi različnih generacij,izvaja metodo Spinomasaže preko 1500 ur.

Potek delavnice

Delavnica bo potekala 2 dni zaporedoma in sicer v dveh delih po tri ure, med katerima bo odmor za kosilo. 

Delavnica bo potekala:

  • 28. in 29.3. 2017 ali
  • 22. in 23.4.2017 

Izziv za novodobne kozmetičarke

Začetek ob 00:00
270,00 €
V kolikor se prijavite do 22. marca, vam pripada 15 % popust za zgodnjo prijavo. Kotizacija s popustom znaša 229,50 EUR.