Kaj vse moramo vedeti o sodobnem partnerstvu?

Wellness
Všečki (0)
Po dogovoru
Začetek ob00:00
Trzin
Poglej na zemljevid
300,00 €
Vrsta izobraževanja
Skupinski tečaj
Postavite partnerstvo na nov, moderen temelj in si ne dovolite več živeti na stari način!

Ste se kdaj vprašali, zakaj je v današnjem času tako težko vzpostaviti ali zadržati kvaliteten partnerski odnos? Kaj delamo narobe? Zakaj imamo občutek, da se tako zelo trudimo, rezultat pa je vedno slabši. Bolj ugajamo partnerju, manj nas spoštuje. Bolj si želimo bližine partnerja, bolj partner beži?  Svoje težave si želimo zaupati partnerju, vendar nas sploh ne sliši, zato se počutimo osamljeni in stisnjeni v kot. Se morda kje v zapisanem vidite? Narava se vsak dan spreminja, zato se spreminjajo tudi odnosi. 

Kaj pravzaprav pomeni sodobno partnerstvo?  Kaj pomeni resnična ljubezen?
Stara realnost temelji na hormonih, zaljubljenosti, zelo pogosti bližini partnerja, itd. Današnji čas žal tega več ne podpira. Partnerski odnosi se odtujujejo ali pa bežijo iz enega odnosa v drug odnos brez, da bi rešili korenino problema. Ključ uspešnega in modernega odnosa je vmedsebojnem spoštovanju in pričakovanju. Partnerja se med seboj spoštujeta zaradi drugačnih kvalitet, ki jih drug drugemu nudita in hkrati pričakujeta, da bodo nove kvalitete obogatile in okrepile njuno skupno življenje. Prvi korak pa je seveda v vašem odnosu do samega sebe, kdo ste, kaj so vaši cilji in kakšna je vaša življenjska vizija.

Na delavnici boste dobili vsa potrebna orodja in znanja, da najdete kvalitetnega partnerja ali pa v obstoječem partnerstvu naredite revolucijo. Enako velja za poslovne partnerske odnose in prijatelje.Kvalitetni in zdravi odnosi do ljudi so ključnega pomena, saj vplivajo na vsa področja našega življenja (zdravje, uspeh, finance).

Program je namenjen vsem, ki hočete razviti odnose na višji nivo, na sodoben, moderen način dobiti najnovejše znanje o partnerskem odnosu ter slediti najnovejšim trendom, da je odnos trden, stabilen in dolgotrajen.

INTENZIVNA DELAVNICA za zdrav odnos do sebe, do svojega partnerja, v poslovnem okolju, do staršev, otrok, prijateljev in sorodnikov.

VSEBINE PROGRAMA:

  • Medsebojno spoštovanje in pričakovanje
  • Spoznavanje sebe in drugih (partner, otroci, sodelavci, poslovni partnerji,...)
  • Sprejemanje kompromisov
  • Doseganje dobrih medsebojnih odnosov ter negovanje in njihovo vzdrževanje
  • Novodobno partnerstvo, razumevanje ženske in moške energije

PROGRAM VLJUČUJE

  • 3 x delavnica » Moderno partnerstvo« 120 min

Kaj vse moramo vedeti o sodobnem partnerstvu?