Kako uspešno poslovati v salonu?

25. januar 2018
09:00 - 15:00
Hotel Habakuk
Poglej na zemljevid
78,00 €
Cena je brez DDV. Za zgodnje prijave.
Vrsta izobraževanja
Skupinski tečaj

Seminar omogoča številne rešitve tudi izkušenim, kajti predstavljeno bo veliko število uporabnih informacij, predlogov in idej na osnovi katerih je mogoče kakovost dosedanjega poslovanja dodatno dvigniti.
Vse to se bo dogajalo v četrtek, 25. januraja 2018 med 9. in 15. uro v Hotelu Habakuk v Mariboru.
Cena seminarja do 15. januarja na osebo znaša 78,00 € plus ddv. Po navedenem datumu 99,00 € plus ddv. Prijavite se na info@studioaktiva.com  Po prijavi boste prejeli predračun in z vplačanim zneskom bo rezervacija sedeža potrjena. Z vplačilom za najmanj 3 osebe prejmete 30% popust. Več o izobraževanjih za uspešno delo v salonu si lahko preberete tukaj 

Poslovanje v salonu doživlja velike spremembe.
Način poslovanja se v salonih izjemno hitrostjo spreminja in vse več je takih ki so uspeli narediti velike korake naprej. Način poslovanja so izboljšali na najbolj občutljivih področjih predvsem pri organizaciji dela v salonu načinu pridobivanja novih strank, tehnik dvigovanja cen storitev, večji prepoznavnosti in lažjem ter učinkovitejšem pridobivanju primernega kadra.


V salonih nastaja vse večja potreba po hitrih in učinkovitih rešitvah. Je to res mogoče?
Vse več je salonov, ki si želijo napredovati, kajti zavedajo se pomena konkurence in sprememb ki v okviru poslovanja nastajajo. Vprašanje je le, če so pripravljeni plačati ceno za to. Nekateri ne vedo kje pričeti, drugi določene korake naredijo po občutku ali kopirajo uspešne, tretji želijo biti drugačni ne vedo pa točno v čem in kako drugačnost uvajati v delo.

Do sedaj smo v Studiu Aktiva izvedli že celo vrsto delavnic s katerimi smo zaposlenim in vodjem salonov pomagali da so se znebili nesigurnosti, dvomov, strahu pred sodobnimi in učinkovitimi načini poslovanja in predvsem so se naučili postopkov, ki vodijo do uspešnosti. Po zaključenem usposabljanju so storitvam lažje dvignili ceno, hitreje so prišli do novih strank in vključno z večjim obiskom so povečali prodajo storitev in izdelkov v salonu.

Zaradi velikega povpraševanja med drugim tudi kozmetičark in frizerjev ki so se naših delavnic že udležili v drugih krajih in zaradi želje da bi to omogočili tudi tistim, ki nimajo možnosti se udeležiti delavnic v Ljubljani, Kopru ali Kranju, bomo tokrat izvedli seminar z naslovom Kako uspešno poslovati v salonu tudi v Mariboru.

Zakaj je seminar za uspešno delo v salonu tako pomemben?
Najprej zato, ker omogoča uporabno znanje, kar pomeni da vse kar boste slišali lahko takoj uporabite pri svojem delu in to zelo uspešno. Mnogim smo odprli povsem nove dimenzije pristopa do dela in številni so v kratkem času uspeli ustvariti izjemne poslovne rezultate. Obisk seminarja še posebno priporočamo v koliko želite pridobiti konkretne odgovore na naslednja vprašanja:

 • Katere izmed storitev uvajati v salonu da bodo donosne?
 • Kako in kje ter po kakšnem postopku pridobiti nove stranke?
 • Kaj je potrebno storiti za večjo prepoznavnost salona?
 • Kako in kje pridobiti primerne sodelavce?
 • Kako stroškovno pokriti zaposlene v koliko se za njih odločite?
 • Kako storitvam postaviti oziroma dvigniti ceno izvedene storitve. Prikaz izračunov.
 • Prodaja izdelkov v salonu da ali ne? Prikaz prednosti in slabosti.
 • Kako z majhnim vlaganjem v marketing doseči izjemne rezultate?
 • Kdaj in kako se odločati v salonu za nove investicije?
 • Kako znižati stroške poslovanja in na kakšen način povečati prihodek oziroma dobiček?
 • Kako uvajati nove ideje v delo da bodo učinkovite?

http://www.studioaktiva.com

Kako uspešno poslovati v salonu?

25. januar, 2018
09:00 - 15:00
78,00 €
Cena je brez DDV. Za zgodnje prijave.