Nailympics London - najprestižnejše tekmovanje v oblikovanju nohtov v Evropi

Mani & pedi
Všečki (0)
 Nailympics je največje in najprestižnejše tekmovanje v oblikovanju nohtov v Evropi, na katerem se zbere praktično vsa svetovna elita nohtne industrije. Letošnjega, že 8. po vrsti se je udeležilo več kot 400 tekmovalk in tekmovalcev.

Istočasno v eni kategoriji, na treh različnih stopnjah, tekmuje 70 tekmovalcev. Prva stopnja so tekmovalci, ki še nikoli niso tekmovali na nobenem tovrstnem tekmovanju, v drugo spadajo tekmovalci, ki so kdaj že tekmovali na kakšnem tekmovanju, vendar niso zmagali. Tretja stopnja pa so tekmovalci, ki so že tekmovali in tudi zmagali, na kakršnem koli tekmovanju.

Kategorij je bilo več različnih, in sicer Soak off Gell Manicure, Stiletto, Acrylic Nail Sculpture, Mixed media, Fantasy, Acrylic Tip and Overlay, Gel open in Nail Ebellishmen,

 Že pred začetkom tekmovanja so določili temo- olimpijske igre.Tekmovalci so torej svoje ideje za kreacije morali črpati na temo olimpijskih tekmovanj in nekatere so bile resnično izvirne in dovršene. Odločitev kdo med njimi je najboljši pa je bilo zahtevno delo za sodnike. Biti sodnik na tako prestižnem tekmovanju je torej nadvse častno in odgovorno delo. In ena izmed 15-ih sodnikov je bila Slovenka - Mojca Janežič iz Akademije Studia Lepota iz Slovenske Bistrice.