NOV FOTONSKI SHUJŠEVALNIK/ (kristalna kapsula)

Kozmetika
Všečki (0)
Prodam izdelek
3.500,00 €

PRODAM NOV FOTONSKI SHUJŠEVALNIK, kupljen za začetek obratovanja salona. 

ZA VEČ INFO POKLIČITE NA TEL:

040 619 140

OPIS:

Princip delovanja

Fotonska kristalna kapsula za hujšanje sprejema fotonsko kompozitno svetlobo širokega spektra. Kompozitna svetloba je kombinacija vidne svetlobe z valovno dolžino 500 – 6500 nm, ki vključuje kratko- in dolgovalovno infrardečo svetlobo. Sprosti lahko veliko moč v kratkem časovnem obdobju, s čimer segreje kožna tkiva in uniči stare celice. Ustvari se velika prodorna sila, ki lahko doseže povrhnjico, aktivira celice in izboljša krvni obtok, kar pospeši metabolizem, ozdravi poškodovane celice in sproži obnavljanje kože.

Fotokemični učinek:

Kožno tkivo absorbira foton iz kompozitne svetlobe in sproži niz fotokemičnih učinkov, ki izboljšajo aktivnost encimov, aminofenola, beljakovin, nukleinske kisline in transformirajo molekulske strukture. Rdeča svetloba, ki jo absorbirajo celice, izboljša aktivnost vodikovega peroksida v celičnem mitohondriju. Boljša metabolizem in samogeneracija pospešita zdravljenje poškodb, medtem ko večja moč levkocitov okrepi imunski sistem.Energijski učinek: kompozitna svetloba in zdrave kožne celice vibrirajo z isto frekvenco. Čeprav je torej videti, da se kompozitna svetloba širi po telesu na enak način, jo najprej absorbirajo zdrave celice, ki se aktivirajo in proizvedejo toplotno ali kinetično energijo. Energija se z resonanco razširi na sosednje celice in jih obnovi, tako da koža postane sijoča in gladka.

Fototermični učinek:

Znano je, da močno sonce povzroči potenje. Kako bi znanstveno razložili ta pojav? Telesne celice absorbirajo svetlobno valovanje, ki se pretvori v toploto in privede do potenja. Kompozitna svetloba ne vključuje ultravijoličnih žarkov, ki so škodljivi za kožo, a še vedno lahko izzove fototermični učinek. Po absorbciji fotonov se maščobne celice izločijo iz telesa. Na ta način je hujšanje oz. oblikovanje postave zaključeno.Delovanje, trajanje terapije in tehnične značilnosti

Delovanje

1.Specializirano, računalniško nadzorovano hujšanje z impulznimi vhodi in elektrodami, ki jih je mogoče pritrditi na različne dele telesa.

2.CPU impulzni načini, ki služijo različnim namenom shujševalnih tretmajev.

3.Sistem avtomatskega obtoka in časovne kontrole.

4.Parametri intenzivnosti svetlobe imajo glede na specifične terapevtske zahteve različne razpone

NOV FOTONSKI SHUJŠEVALNIK/ (kristalna kapsula)

Prodam izdelek
3.500,00 €
Pošlji sporočilo