Nova tehnika pomlajevanja BB glow navdušuje lepotno industrijo

Kozmetika
Všečki (0)

Opis

Znamka: BB glow

Bodite  prvi, ki se boste soočili z BB GLOW tehniko in spoznali novo področje.

Si želite enakomernega tena kože, se znebiti kapilar, gub ali drugih nevšečnostih, potem ste na pravem mestu.

Nova BB GLOW tehnika ne bo navdušila samo vaših strank, ampak tudi vas.

Rezultati: 

 • enakomerno pigmentacijo
 • koži povrne tonus
 • zmanjša vidne podočnjake
 • zmanjša vidnost peg
 • odstrani popokane kapilare,
 • prekrije gube,
 • prekrije strije,
 • prekrije razne madeže,
 • prekrije brazgotine.

Bodi moderna: 

 • BB GLOW je najnovejši ANTI-AGING tretma, ki koži povrne življenje.
 • Ponosni smo, da vam lahko predstavimo BB GLOW in da lahko vašim strankam uresničite njihove sanje.

Predstavljajte si, da zjutraj skočite iz postelje, obraz osvežite z vodo, na trepalnice nadene maskaro, pograbite torbo za službo in odidete skozi vrata. Sedaj je to mogoče. Z novo tehniko, ki je navdušila lepotno industrijo.
Ne želimo samo pokrivati kože, temveč jo želimo pokazati v najboljši luči, zato je prav BB Glow je poseben, saj vsebuje močne in aktivne sestavine, ki vas bodo pripeljale do sijaja na vaši koži.

Vse o BB glow:

BB GLOW je varna tehnika ob enem pa vsebuje močne in aktivne sestavine. Pametna kombinacija z glajenjem, odbijanjem in popolno naravnimi pigmenti naredi  kožo odlično.

Učinkovito združuje Anti-Age in Foundation učinke za dolgotrajen, svež izgled, brez potrebe po nošenju make-up.

Naši patentirani kompleksi peptidov ne ščitijo le znakov staranja kože, ampak tudi povečujejo hiperpigmentacijo in zmanjšujejo temne kolobarje okoli oči.

Zeliščne sestavine vlažijo in pomirjajo občutljivokožo, lajšajo rdečico, pomirjajo napihnjeno kožo in zmanjšujejo pore. Utrujena in bleda koža dobi naraven sijaj z BB Glow tretmajem.

Dr.Solution BB glow

Dr.Solution BB Glow ampule so najpogostejše ampule na trgu z dokazanimi najboljšimi rezultati in zato smo se za njih odločili po testiranju vseh ampul BB Glow na trgu.
Idealne so za vegane, saj ne vsebuje živalskih olj in ni testirana na živalih ter vsebuje več kot 10 vrst fermentiranih rastlin in sadja. 

OPOZORILO!
Klasične ampule BB Glow vsebujejo NEVARNE SNOVI, kot so ALUMINIJSKA IN MINERALNA OLJA (mineralno olje ni mineral in se umetno pridobiva iz naftnih derivatov) in so pogoste alergijske reakcije in rezultati so kratkotrajni) 

Dovolite svojim strankam KAKOVOST IN VARNOST!!!

BB glow TRETMA

Najnovejša aplikacija za strokovnjake za nego kože!

Tretma poteka s tehniko NANO NEEDLING, po kateri ni otekline ali rdečice in je možno brez problema opravljati dnevne aktivnosti. Aktivne sestavine intenzivno regenerirajo procese v epidermisu in trajno izboljšajo kožo.

Ta postopek združuje učinkovito nano-iglo z rezultatom poltrajnega make-upa. Poltrajna ličila so začasna, vendar niso trajna kot trajna ličila. Z našimi naravnimi izdelki dobite rezultat do 6 mesecev.

Zaradi lahkih naravnih pigmentov nimamo "pokrivanja" kože v obliki klasičnega ličila. S tem tretmajem pridobite edinstveno , sijočo in svežo kožo na obrazu.

Izvajanje tretmaja

Obstajata dva različna koncentrata, ki ju uporablja posebej usposobljen specialist za nego kože. Ustrezen mezo-koncentrat je nežno in neboleče vdelan v kožo stranke z uporabo Nano-Needlinga.

Razlika med nano-iglo in micro-iglo

Mikroigla se proizvaja z mikroperforacijo kože, ki aktivira regenerativne procese v dermisu.
Tukaj se uporabljajo nekateri koncentrati, odvisno od stanja in namena kože.

Penetracija v globlje sloje kože za izgradnjo kože od spodaj navzgor. Vendar pa primarni učinek temelji na "poškodbi kože" z majhnimi iglicami, ki aktivirajo regenerativne kožne procese.
Ta tretma je povezan z rdečico in oteklino zaradi minimalne invazivnosti - vendar je zelo učinkovit .Z BB Glow tretmajem želimo, da sestavine prodrejo v kožo.

Vse kar potrebujete je zelo kratka igla (NANO NEEDLING). Spet spodbujamo procese regeneracije, vendar na blag način.
Ta metoda je primerna za vse, ki ne želijo neželenih učinkov, kot so rdečina in otekanje, katerih namen je preprečiti zgodnje znake staranja kože.

Obstojnost BB GLOW  metode

Odvisno od nege in trenutnega stanja kože. Po prvem obisku učinek traja do 30  dni, zato toplo priporočamo drugi obisk, ki zagotavlja večjo prekrivnost in daljšo obstojnost. Potrebnih je od 3-6 tretmajev za popolni videz in obstojnost 6 mesecev. 

Kdo lahko izvaja BB GLOW  tehniko?

Lastniki kozmetičnih salonov, ki si želijo ustvariti novo kariero in slediti trendu v lepotni industriji.

Kakšne so posledice?

Posledic ni!
Razen na izredno občutljivi koži, ta metoda ne pušča nikakršnih posledic na koži, razen sijaja in svežega izgleda. Prav tako je dovoljena uporaba ličil 24 ur po tretmaju. 

Zakaj izbrati nas?

Nudimo najboljše, kvalitetne produkte Dr.Solution ter Physiolab na tržišču, ki so primerni za vse tipe kože.
Pravilno smo usposobljene z opravljenim tečajem ter certifikatom.

Veliko znanja in truda smo vložile v to, da smo izboljšale vsako malenkost in razveselile vas.

Izvajamo šolanja. 

Nova tehnika pomlajevanja BB glow navdušuje lepotno industrijo

Pošlji sporočilo