Osnovni tečaj pranic healing Maribor

Fizioterapija
Všečki (0)
12. 10. 2019, 09:00 do 13. 10. 2019, 18:00
250,00 €
Vrsta izobraževanja
Skupinski tečaj

Pranic Healing® je znanost in umetnost osebnega in duhovnega razvoja ter enostavna metoda energijskega zdravljenja z vitalno energijo brez dotika.

Vsa bitja imajo okoli sebe lastno energijsko polje, vsem poznano kot avra, ki je videti kot žareča krogla svetlobe. Avra deluje kot baterija, ki naše telo ohranja pri življenju in zdravju.

Zunanji dejavniki kot so slabo vreme, slaba higijena, podhranjenost, stres, strah, frustaracije in podobno, zmanjšujejo sijaj in ravovsje ter povzročajo veliko lukenj in sivine v našem energijskem polju. Na dolgi rok se to pokaže kot utesnjenost, bolezen, bolečina ter ostale psihične in fizične težave.

Če želimo ostati zdravi, srečni in v dobri kondiciji, moramo skrbeti in ohranjati tako fizično kot energijsko telo! Tako kot ohranjanje higijene fizičnega telesa je pomambna tudi higiena energijskega telesa, da telo orahjamo čisto in zdravo.

S Pranic Healing tehnikami lahko zaznamo neravnovesje v avri in jih z uporabo enostavnih tehnik previdno odstranimo. Pranic Healing ne vsebuje drog, zdravil, pripomočkov niti fizičnega stika.

Ko je naša avra v ravnovesju, sta dobro počutje in razpoloženje zagotovljena.

Različne metode čiščenja in napajanja avre ter čaker so osnove, ki se jih naučite na osnovni intenzivni dvodnevnem Pranic Healing tečaju.

PROGRAM TEČAJA


Na tečaju se boste naučili:

 • anatomijo energijskega telesa – avra in 11. glavnih čaker;
 • izvoru in delovanje energij – videti energijo v zraku in občutiti (avro in čakre);
 • enostavne tehnike zdravljenja in lajšanja težav brez dotika (korak za korakom);
 • kako z enostavnim gibanjem rok zdraviti in lajšati cel spekter težave kot so: glavobol/ migrene, zobobol, nespečnost, prehlad, gripa, povišana telesna temperatura, težave s srcem, bolezni organov in še veliko več…
 • tehnike odpuščanja in rezanja energijskih vezi z drugimi;
 • zakon karme in zlate nasvete za razvijanje dobre karme, boljšega zdravja in duhovnega bogastva zase in za druge,
Na tečaju se boste naučili tudi dveh univerzalnih meditacij:
 • Meditacija za odpuščanje,
 • Meditacija za mir in razsvetljenje na Zemlji (meditacija dveh src – Twin Hearts
Potek tečaja:
 • 8:00 – 9:00: vpisi in registracija.
 • 9:00 – 12:30: prvi del tečaja z krajšimi odmori.
 • 12:30 – 14:00: odmor za kosilo
 • 14:00 – 18:00: drugi del tečaja in (zadnji dan) podelitev certifikatov.


INFORMACIJE IN PRIJAVE

Prijava in dodatne informacije:
Brigita - 040 350 949
brigita.vital@gmail.com

O INŠTRUKTORJU TEČAJA

Jure Jeraj

Jure Jeraj je bil znan kot profesionalni športnik (rokometni vratar) z večletnimi mednarodnimi izkušnjami.

Poleg športne kariere že več kot 10 let raziskuje in prakticira različne sisteme in metode za osebno rast in razvoj na področjih kot so: šport, zdrava prehrana, manualne tehnike, bioterapije, energijske medicine, duhovni razvoj in meditacije, ki jih je nabiral pri najboljših mojstrih iz Evrope, Amerike, Indije in Nepala.
Je tudi internetni aktivist in zagovornik zdravega načina življenja in neinvazivnih metod zdravljenja.

Pred leti je spoznal Kshitij Garg-a (KG), ki ga je vpeljal v svet Pranic Healinga in Arhatic joge, katere tečaje je opravljal v Katarju, Indiji (Delhi, Mumbai, Bengalore, Mysore) in v Nepalu.

Z željo po osebnem in duhovnem razvoju v tem delu Evrope je program delavnic Inštituta za notranje študije (Institut For Inner Studies® INC.) pripeljal v Slovenijo. Sedaj je energijski terapevt, ambasador in organizira tečaje Pranic Healing®.

Poleg vseh aktivnosti je tudi avtor naprednega spletnega portala za osebno rast in razvoj - potdozdravja.si, kjer sistematično (korak po korak) razkriva vsa poglavja za zdrav življenjski slog ter osebno rast in razvoj ter Astro-reports.com, kjer vam lahko naredi profesionalne astrološke analize.

Osnovni tečaj pranic healing Maribor

12. 10. 2019, 09:00 do 13. 10. 2019, 18:00
250,00 €