Permanentni laki prihodnosti - Gel II® Manicure

Kozmetika
Všečki (0)

Gel II® Manicure je permanentni lak, proizveden v Ameriki in je brez osnovne podlage (base). Cilj pri ustvarjanju Gel II® je bil razviti permanentni lak brez topil in nevarnih sestavin. Je ustvarjen za tiste, ki so občutljivi na gele in lake, ki morajo imeti osnovo (base), vezne kisline in primerje, ki lahko poškodujejo nohte.

Gel II® permanentni laki so intenzivne barve, ki se nanašajo hitreje. Nanašamo tanke sloje in barve ostanejo intenzivne dlje časa kot permanentni laki ostalih znamk. Gel II® zagotavlja hiter dvostopenjski strokovni sistem, ki je edinstven od vseh drugih na trgu.

Gel II® je brez topil, vsebuje kalcijevo formulo, katera spodbuja rast nohtov in so le-ti prožnejši in trši. Zagotavlja nohtu prožnost dlje časa, hkrati pa tesni in ščiti noht. Ta formula prihrani vaš čas in denar pri krajši negi nohtov, podaljša zaščito nohtu in mu ponudi profesionalno nego s kvalitetnim izdelkom, ki presega vse tekmece.

Lani je bil nagrajen za najboljši permanentni lak iz strani profesionalnih uporabnikov. Omogoča neomejene možnosti poslikav na enostaven način.