Pred nami je nova številka revije Beauty Forum!

Kozmetika
Všečki (0)

Beauty Forum je licenčna revija vodilnega nemškega giganta Health and Beauty na področju kozmetične industrije s 30-letno tradicijo.Namenjena predvsem strokovnjakom in poznavalcem oziroma tistim, ki bodo to še postali, kot tudi vsem ljubiteljem lepote in nege telesa.

Nastaja v sodelovanju s priznanimi slovenskimi in tujimi strokovnjakinjami in strokovnjaki, doktorji medicine, inovativnimi podjetniki in lastniki kozmetičnih salonov, ki zagotavljajo zanimivo branje kakovostnih avtorskih člankov ter predstavitev trendov in novosti na področju nege telesa na več kot 80 straneh.
Revija poroča o zadnjih trendih in raziskavah, ki temeljijo na širokem znanju, članki so napisani s strani različnih avtorjev, dr. in profesionalcev iz širokega področja lepote.

V novi številki Sandi Luft, dr. med., spec. dermatolog, piše o hiperpigmentacijah, znani vizažist Evgen Gec se je posvetil mlajšim uporabnikom ličil, izvedeli bomo vse o serumu, ki izbriše leta ter vse o lepoti in negi, lepoti v medicini, beauty nails ...

Prelistajte novembrsko številko, (na več kot 80 strani), informirajte se in uživajte v branju!