PRESOTERAPIJA/LIMFNA DRENAŽA Z IR IN ELEKTROSTIMULACIJO

Kozmetika
Všečki (0)
Prodam izdelek
1.000,00 €

PRESOTERAPIJA ali LIMFNA DRENAŽA Z iR in ELEKTROSTIMULACIJO. 

PRODAM ZELO MALO RABLJEN PRESO APARAT!

ZA VEC INFO POKLICITE NA TEL: 040 619 140

PODROBNOSTI NAPRAVE

Naprava za presoterapijo je primerna za uporabo v kozmetičnih salonih in za domačo terapijo!

Presoterapija je naravni čistilni sistem našega telesa. Limfni sistem nima svoje črpalke in jo s presoterapijo spodbudimo, da hitreje izloči odpadne produkte in obenem obnovi telo. Telesnemu tkivu s tem pomaga v bolj zdravo, pomlajeno stanje. Dobro delujoč limfni sistem pomeni zelo učinkovito razstrupljanje organizma. Presoterapija je še posebej primerna pri težavah zatekanja nog ter pri vseh tretmajih oblikovanja postave.Cilj presoterapije je aktivacija boljšega pretoka krvi nazaj proti srcu in posledično pomaga pri težavah z nabiranjem vode pod kožo in vnetimi venami.

V našem telesu imamo sistem limfnih in krvnih žil. Limfni del je le polovica sistema, le odvodni del. Limfni sistem za razliko od krvnega dela nima lastne črpalke, ki bi pospešila delovanje limfe. Zato je odvod odpadnih snovi iz telesa odvisen od stimulacije limfnega sistema. Zaradi tega presoterapija blagodejno in učinkovito vpliva na delovanje limfnega sistema in s tem na odvajanje odpadnih snovi iz telesa.Poglavitni namem presoterapije je normalizirati telesno tkivo in ga vrniti v njegovo naravno ravnotežje. Na ta način omogočimo celicam, da se same regenerirajo.

Infrardeča toplotaNaprava za limfno drenažo med drugim nudi tudi segrevanje vašega telesa s pomočjo infrardeče toplote, ki še pospeši izločanje toksinov iz telesa ter zmanjšuje obseg. Infrardeči grelci proizvajajo energijo, ki prodira tudi do 4cm globoko v tkivo telesa. Ogrevanje preko infrardeče toplote spodbuja presnovo in jo pospešuje, poleg tega pa še omejuje razmnoževanje virusov in bakterij. Njena prednost je tudi ta, da notranje organe spodbuja k povečani aktivnosti. Obrambna sposobnost telesa se na ta način izboljša. Telo se tako temeljito očisti in pomladi.ElektrostimulacijaElektrostimulacija dosega draženje motoričnih živčnih vlaken preko električnih impulzov. Tako povzroči krčenje mišice podobno zavestnemu krčenju mišice. Elektrostimulacija na ta način dosega optimalno krčenje in to z najmanjšo možno količino energije. Iz tega razloga je stimulacija bolj prijetna in učinkovita. S takšno neinvazivno tehnologijo zlahka prilagajamo parametre stimulacije glede na potrebe posameznika in vrsto mišic.

Presoterapija ali strojna limfna drenaža:

- pospešuje krvni obtok in tako preprečuje nastanek vnetih ven – priporoča se osebam, ki veliko sedijo ali stojijo;

- pomaga pri obikovanju postave, ugodno vpliva na odstranitev celulita in maščob, predvsem v kombinaciji s še drugimi programi;

- blagodejno in sproščujoče vpliva na celoten organizem;

- pomaga pri izločanju strupenih snovi iz telesa s tem da stimulira venozni in limfni pretok;

- pospešuje izločanje odvečnih tekočin iz telesa.

Presoterapija je zasnovana tako, da z natančno nadzorovanimi zračnimi pritiski pritiska na dele telesa, možnost delovanja je na nogah, rokah, predelu pasu in zadnjice..

Še posebej se priporoča ljudem, ki imajo težave z nabiranjem vode in z vnetimi venami.

Presoterapija je primerna za:

- zdravljenje proti limfnim problemom

- Edemom

- Celulit in kožo z jamicami

- Preprečevanje krčnih žil in simptomov ( otekle in utrujene noge, zadrževanje tekočine, edema). Možno tudi otekle noge med nosečnostjo.

- Preprečevanje celulita

- Slabo periferno kroženje tekočine

- Strije

- Fizioterapija

- Zaprtost

- Poporodna nega

- Nevrološke bolezni ( hemiplegija, paraplegija )

- Po liposukciji, po operacijski tretma

- Mišični in artikulacijski problemi

- Menopavza

- Lokalizirano otekanje

PRESOTERAPIJA/LIMFNA DRENAŽA Z IR IN ELEKTROSTIMULACIJO

Prodam izdelek
1.000,00 €
Pošlji sporočilo