Prestižno tekmovanje v oblikovanju nohtov Nailyimpia

Mani & pedi
Všečki (0)

V začetku oktobra je v Londonu potekalo prestižno tekmovanje v oblikovanju nohtov NAILYMPIA London 2016.Tokratno tekmovanje je bilo rekordno v obisku. V tekmovalnem delu se je pomerilo več kot 759 tekmovalcev iz 21 držav, njihovo delo pa je strokovno ocenjevalo 24 najboljših sodnikov iz vsega sveta. V treh dneh so se manikerji v izjemni konkurenci pomerjali v enajstih kategorijah in treh divizijah.

Prva divizija NOVICE je namenjena tekmovalcem, ki se na tovrstnih tekmovanjih pojavijo prvič, v drugi diviziji APPRENTICE pa tisti, ki so na velikih tekmovanjih že nastopali, a še niso zmagali. Najzahtevnejša je tretja divizija MASTER, ki je namenjena največjim mojstrom oblikovanja nohtov, torej tistim, ki so že tekmovali in tudi že zmagali.

Tekmovalce in njihovo delo je ocenjevalo več kot 24 sodnikov iz vsega sveta, med njimi letos tudi Slovenka, Mojca Janežič, direktorica podjetja Akademija Studio Lepota, kozmetičarka, PHD master edukatorka za Hand & Nail Harmony in IBD, članica komisije za preverjanje in potrjevanje NPK Maniker-ka.

Mojca Janežič je kot članica strokovne žirije sodelovala na mnogih slovenskih in mednarodnih tekmovanjih in tudi tokrat je zastopala slovenske barve kot profesionalka in nohtna mojstrica s čutom za estetiko in natančnost. Ponosni smo, da smo lahko sodelovali na tekmovanju v svetovnem merilu. Komaj čakamo na naslednje leto!