Revolucionarne maske za obraz in kozmetična linija Eve Taylor

Kozmetika
Všečki (0)
Po dogovoru
Začetek ob00:00
Ljubljana
Poglej na zemljevid
Vrsta izobraževanja
Skupinski tečaj

Najnovejša maska na področju obrazne kozmetike, ki jo uporabimo oz. kombiniramo, s katerokoli kozmetično linijo. S pomočjo celične tehnologije imenovane PhytoCellTec, so v masko ustavljene  matične celice jabolka, ki so bogate z epigenetskimi dejavniki in nam zagotavljajo dolgo življenjsko dobo celic. Masko priporočamo za zrelo kožo, suho povrhnjico, pri izgubi tonusa kože in za anti-age učinek. Naravna maska z prijetnim vonjem zelenega jabolka.

ZAGOTOVITE STRANKI VIDEN REZULTAT in UPORABITE NAPREDNE MASKE ZA OBRAZ:

Maska z zlatimi lističi, z Arganom in ghassoul glino, z naravnim učinkom Botoxsa, z algo Spirulino, Penasta Jagodna maska, Penasta Limonina / limetina maska ter Češnjeva maska.

Eve Taylor skin care kozmetična hiša je razvila revolucionarno kozmetično linijo, ki so jo poimenovali  » Cosmeceuticals « oz. NAPREDNA LINIJA.

Izdelki iz napredne linije so kombinacija kozmetike in farmacije, kar hialoronski in lipoični kislini, ratinolu, antioksidantom, različnim peptidom, aminokislinam in rastnim faktorjem omogoča celovito regeneracijo kože in ji povrnejo svež ter mladosten izgled. Eve Taylor Skin care kozmetična linija je v Angliji nominirana med najboljšimi profesionalnimi kozmetičnimi linijami v letu 2011. Naravna kozmetična linija je zasnovana po principu aromaterapije in aktivnih substancah zeliščnih in morskih ekstraktov ter eteričnih olj. Sledimo sistemu izobraževanja po standardih angleškega Inštituta Eve Taylor.

Revolucionarne maske za obraz in kozmetična linija Eve Taylor