Svetilka, z močjo dnevne svetlobe

Makeup
Všečki (0)

Želite pri svojem delu uporabljati svetilko, ki jo kot svoj “must have” uporabljajo najboljši stilisti in industrijski velikani v kozmetični industriji?

SVETILKA GLAMCOR CLASSIC ELITE LIGHT bo zagotovo osvojila tudi vas! Svetilka, z močjo dnevne svetlobe, s štirimi različnimi stopnjami moči, ki jih lahko spreminjate na dotik. Prenosna in zelo lahka za prenašanje. Njena povprečna življenjska doba je kar 20 let. CLASSIC ELITE LIGHT različica je trenutno v  industriji make-upa, trepalnic, las, tetoviranja, poslikave telesa in v celotni kozmetični industriji prava mednarodna prodajna uspešnica.

POSEBNA AS LASHES PONUDBA:

Naročila za komplet s svetilko Glamcor Classic Elite Light Kit sprejemamo do 1.maja 2017. Ob zadostnem številu naročil, boste lahko dobili komplet po posebno ugodni ceni, za samo 270 EUR . Ob oddaji naročila morate poravnati polovični znesek. 15. maja 2017 bomo pričeli s pošiljanjem naročenih kompletov Classic Eite Light Kit v okviru te ponudbe. Najpozneje do tega dne (15. 5. 2017) morate poravnati tudi drugi obrok plačila. V primeru premalo naročil, vam denar, ki ste ga plačali ob naročilu vrnemo na vaš račun.

CLASSIC ELITE LIGHT je vaš novi nepogrešljivi pripomoček pri delu. Vse, ki bi želeli svetilko pred nakupom preizkusiti, vabimo, da nas kontaktirate in se prepričate o njeni odličnosti. Ogled je možen po dogovoru v našem izobraževalno-prodajnem salonu.