Tečaj access bars tehnike

Fizioterapija
Všečki (0)
1. avgust 2020
09:00 - 17:00
Tbilisijska ulica 83a, 1000 Ljubljana, Slovenija
Poglej na zemljevid
240,00 €
10 pedagoških ur.
Vrsta izobraževanja
Skupinski tečaj
Omejeno število udeležencev

Tečaj Access Bars tehnike

  • je sestavljen iz 10 pedagoških ur s poudarkom na praktičnem delu
  • na tečaju prejmete gradivo; skripto in skice položajev
  • na tečaju se pogleda 30 minutni video, kjer je prikazan način izvajanja
  • cena tečaja je 240 eur

Opis procesa
Access Bars je nežna tehnika, kjer z dotikom 32 točk na glavi možgani po 15 minutah terapije preidejo v theta stanje, ki je stanje globoke relaksacije, ki aktivira samozdravljenje telesa in odpira prostor zavedanja v našem življenju. 

Te točke vsebujejo vse omejitve, misli, ideje, prepričanja, čustva, sodbe in razmišljanja, ki ste jih shranili v kateremkoli življenju in vas zdaj omejujejo, da zavestno izbirate in tako ustvarjate svoje življenje na vseh področjih. Raztapljajo se glavne blokade iz vseh področji življenja in telesa. Razpletejo se vse niti, ki so vas imele ujete in so vam onemogočale, da bi se lahko premikali naprej. 
Vsaka bars seansa lahko sprosti od 5–10 tisoč let omejitev na področju življenja, povezano s točko, ki se je dotikamo. Obstaja točka za zdravljenje, radost, telo, spolnost, denar, komunikacijo, prostor, čas, itd. 
Access Bars® so pomagali že več tisočem ljudem spremeniti mnogo vidikov, povezanih z njihovimi telesi in življenji, vključno s spanjem, zdravjem, telesno težo, denarjem, spolnostjo, odnosi, nevrozami, odvisnostmi, prisilnimi mislimi, depresijami, stresom in veliko več.
Barsi olajšajo zavedanje, ki lahko spremeni karkoli v vašem telesu in življenju.
Morda se točke lahko zdijo podobne kot pri akupunkturi ali kateri drugi tehniki, ampak imajo kot del Barsov popolnoma drugačno funkcijo. Pri nobeni drugi metodi se ne pojavljajo enake spremembe, kot jih generiramo z Barsi. Spremembe, ki jih omogočajo Barsi so neprimerljive. 

Vsaka Bars terapija je drugačna. V najslabšem primeru se boste počutili, kot da ste pravkar prejeli najboljšo masažo v življenju. V najboljšem pa se bo vaše celotno življenje lahko spremenilo v nekaj večjega.
Ste pripravljeni raziskovati neomejene možnosti? Dobrodošli na delavnici!
Na koncu dobite certifikat in lahko samostojno izvajate terapije na vaših sorodnikih, prijateljih, klientih ali pa si Barske zaganjate na sebi.
Tehniko lahko vključite tudi v vaš posel. Možnosti je neskončno. 
Je zdaj čas, da to za vselej stopimo in vstopimo v življenje možnosti in čarobnosti?

PROGRAM TEČAJA (klikni tu) 


INFORMACIJE IN PRIJAVE (klikni tu)O INŠTRUKTORJU TEČAJA


Delavnico vodi Nadja Ogrinc, ki je certificirana facilitatorica Accessovega Energijskega Facelifta in ostalih telesnih procesov Access Consciousnessa ter delavnic Access Bars – tehnike 32 točk na glavi, ki omogočajo samozdravljenje telesa. Nadja že tri leta vodi delavnice za katere se redno izobražuje po mednarodnih seminarjih v tujini. Opravljene ima Temeljni tečaj, Choice of Possibilities, Energetic synthesis of being, Body class.

Tečaj access bars tehnike

1. avgust, 2020
09:00 - 17:00
240,00 €
10 pedagoških ur.