Tečaj E- balanserja hrbtenice

Wellness
Všečki (0)
Po dogovoru
Začetek ob00:00
Trzin
Poglej na zemljevid
Vrsta izobraževanja
Individualni tečaj
Tečaj organizira podjetje E- Vizija

Te zanima kako z novim pristopom in novo metodo sprostiti hrbet? Hočeš osvojiti to znanje za svoje stranke?

V podjetju E-Vizija, organiziramo tečaj E- balansiranja hrbtenice. Tečaj je namenjen tistemu, ki ga zanima drugačen pristop masaže, tistemu, ki bi rad znal sprostiti hrbtne mišice in hrbtenico. Je nadgradnja masaže in fizioterapije. Metoda izhaja iz Tradicionalne Kitajske medicine, povezovanja principa delovanja energijskih frekvenc in kvantne fizike.

POTEK TEČAJA E-BALANSIRANJA HRBTENICE:

  • 20 ur teoretičnega dela o vplivih E-balansiranja na telo

  • 40 ur učenja in utrjevanja tehnike Balansiranja in mehčanja hrbtenice

KONČNI CILJ

Naučil/a se boš; mehčanja hrbta in vratnega predela, masaže in sproščanja vseh meridijanov in meridijanov ob hrbtenjači. Tako se sprosti pretok  lastne energije po celem telesu, sprosti se pretok živčevja ter limfnega sistema. S tem se poveča kapaciteta energije in posledično je stranka manj utrujena, bolje spi, ima občutek olajšanja , sprostijo se hrbtne mišice in občutek zategnjenosti se odpravi. Podali ti bomo znanje o povezanosti živcev hrbtenice z organi.

Pridobil/a boš sposobnosti za E-balanserja hrbtenice.

Tečaj organizira podjetje E- Vizija, pod vodstvom:

Renata Podržaj (Inštruktor Življenjske energije,E-Predavatelj, Spinomaser,     Nanomagnetizer);

Trenira metodo Življenjske energije od leta 2004 (preko 2900ur), se udeležuje treningov Življenjske energije, ki jih prireja Phenomena Academy od leta 2009 in hrvaški center E-Rejuvenation,izvaja individualne in skupinske terapije z ljudmi različnih generacij,izvaja metodo Spinomasaže preko 1800 ur.

S tečajem pričnemo 15. marca 2017 .