Tečaj kineziotapinga Maribor

Kozmetika
Všečki (0)
23. 11. 2019, 15:00 do 24. 11. 2019, 17:30
Tržaška 132, 1000 Ljubljana
Poglej na zemljevid
220,00 €
Vrsta izobraževanja
Skupinski tečaj
Kineziotaping je vedno bolj priznan način zdravljenja oz. pomoči pri zdravljenju različnih poškodb mišično-sklepnega sistema, vnetih stanj in seveda športnih poškodb ter kot način za zmanjšanje bolečine in sproščanja mišic.
Z aplikacijo traku nudimo oporo sklepom in mišicam, brez negativnega vpliva na krvno cirkulacijo in obseg gibanja. Kineziološki trakovi pospešijo človekov naravni proces zdravljenja, saj vplivajo na živčni sistem, pretok venske krvi in pretok limfe ter uravnavajo lokalno telesno temperaturo.
  V praktičnem delu boste izvedeli: aplikacijo trakov na zgornje in spodnje okončine, trup in hrbet.aplikacija trakov za pomoč pri pravilni drži, bolečini v vratu in sindromu karpalnega kanala.Tečajniki boste ves čas vodeni s strani predavatelja, delali pa boste v parih.
INFORMACIJE IN PRIJAVE 
Za prijavo oz. potrditev prijave pokličite na 041 898 789 ali pošljite sporočilo na info@vit.si
Cena tečaja znaša 220 €. Cena vključuje udeležbo gradiva, prigrizke ter napitke med odmori.Na tečaju vam omogočimo uporabo profesionalne opreme za izvajanje storitve, z možnostjo nakupa. V ceno so všteti tudi trakovi, ki jih dobi vsak tečajnik (delovni materijal). Zaželeno je znanje klasične masaže po programu Kataloga standardov.Mesto na tečaju si zagotovite s predhodnim vplačilom 100 €. Z vplačilom lahko tudi že prejmete gradivo, ki ga boste uporabljali na tečaju. Tako si lahko že vnaprej ogledate potek in teoretična znanja, ki bodo posredovana na tečaju.Znesek lahko vplačate na TRR: Vital masaže d.o.o., Tržaška 132, 1000 Ljubljana, št. SI56 0205 3026 2035 017Razliko pa poravnate pred pričetkom tečaja.Po opravljenem tečaju prejemete certifikat in ste vpisani v register izvajalcev kineziotapinga voden pri VitaluO INŠTRUKTORJU TEČAJA
Tina Kobale
V študijskem letu 2009/2010 sem se vpisala na Evropski center Maribor, smer fizioterapija, kjer sem kot druga diplomantka študijske smeri z odliko opravila zagovor svoje diplomske naloge in pridobila naziv diplomirane fizioterapevtke. Vsa leta študija sem se uvrščala med 5% najboljših študentov v generaciji. Z delom na področju fizioterapije sem se seznanila že med obveznimi kliničnimi vajami v različnih bolnišnicah, zdraviliščih in domovih za starejše občane. Večino kliničnih vaj sem opravila v bolnišnicah na oddelkih za travmatologijo in ortopedijo ter v zdraviliščih, saj me »ta veja« fizioterapije najbolj zanima.
Že v času študija sem pridobivala izkušnje z delom fizioterapevtke. V poletnem času sem bila fizioterapevtka v Domu dva topola v Izoli (Društvo distrofikov Slovenije) in na mednarodnem nogometnem campu FC Barcelone - FCB Escola ter sodelovala z Društvom paraplegikov severne Štajerske, košarkarji invalidi, kjer sem se izpopolnila v delu in  komunikaciji,  pridobila sem odgovoren odnos do dela, izkušnje, smisel za delo z ljudmi in veliko potrpežljivosti,  s pridom pa sem uporabljala tudi svoje organizacijske sposobnosti.
Septembra leta 2013 sem po končanem pripravništvu, na Ministrstvu za zdravje opravila strokovni izpit, ki mi dovoljuje samostojno delo fizioterapevtke in bila oktobra istega leta sprejeta na magistrski študij Aplikativne kineziologije na FAMNIT (Univerza na Primorskem), kjer sem septembra 2016 uspešno zagovarjala magistrsko delo. Zavedam  se, da je potrebno pridobljeno znanje iz fakultete nadgrajevati in izpopolnjevati. Že v času študija, kot tudi kasneje, sem se udeleževala različnih simpozijev, konferenc in izobraževanj s področja fizioterapije in športa.
Od opravljenega strokovnega izpita dlje sem kot fizioterapevtka sodelovala z NZS (ženska nogometna reprezentanca WU15 in WU17), KZS (tabor KZS in mednarodni košarkarskem taboru FIBA Evropa za dekleta v Postojni), RZS (žensko rokometno reprezentanco Slovenije WU20), vodila vadbo koronarnih bolnikov v okviru Zveze koronarnih klub in društev Slovenije ter samostojno vodila tedenske vadbe v svojem društvu. 
V času magistrskega študija sem aktivno sodelovala pri projektu »Po kreativni poti do praktičnega znanja« – Vrednotenje mišičnega neravnovesja pri ljudeh z bolečino v spodnjem delu hrbta (TMG) ter se meseca junija 2014 udeležila intenzivnega mednarodnega izmenjalnega programa za izobraževanje in šport v Italiji (EduSport). Avgusta 2015 sem se zaposlila na Medicinsko termalnem centru Fontana, kjer sem vodja fizioterapije in masaž, istočasno pa kot fizioterapevtka in kondicijska trenerka začela sodelovati z ženskim košarkarskim društvom  Maribor (ŽKD Maribor), od meseca maja 2016 pa v popoldanskem času delam na Inštitutu za športno medicino v Mariboru (IŠM Maribor). Junija 2016 sem začela sodelovati z žensko smučarsko reprezentanco Slovenije, aprila 2017 pa tudi z najboljšo slovensko teniško igralko Polono Hercog.

Tečaj kineziotapinga Maribor

23. 11. 2019, 15:00 do 24. 11. 2019, 17:30
220,00 €