Tečaj maderoterapije Maribor

Fizioterapija
Všečki (0)
20. april 2019
09:00 - 18:00
Ulica heroja Zidanška 18, 2000 Maribor, Slovenija
Poglej na zemljevid
210,00 €
Zaželjeno je predznanje s področja klasične masaže.
Vrsta izobraževanja
Skupinski tečaj

Cena: 210 eur

V ceno tečaja je všteto: prijavnina, literatura, uporaba valjarjev, masažnih miz in vse druge profesionalne opreme največje kvalitete za izvedbo tečaja, potrdilo o opravljenem tečaju ter sveže sadje in prigrizki med odmori.

Možnost nakupa profesionalnih valjčkov za maderoterapijo - 190 eur (ta cena je le za naše tečajnike med tečajem).Zaželjeno je predznanje s področja klasične masaže.

PROGRAM TEČAJA

Program tečaja (od 9h-18h)

Teoretični del 20 %:

  • Uvod in kratka predstavitev tečaja
  • Kaj je celulit - zakaj nastane, stopnje in vrste celulita, kako ga lahko odpravimo
  • Kaj je maderoterapija - kontraindikacije, kako deluje, od kod izvira, za kaj se priporoča, koliko časa traja en tretma, predeli na katerih izvajamo maderoterapijo, priporočeno število tretmajev, predstavitev lesenih pripomočkov za izvajanje maderoterapije.
     

Praktični del 80%:
Maderoterapija - masaža
Uporaba valjčkov po vrstnem redu in namenu.

Opomba - zaželjeno je osnovno znanje o masaži, ne učimo se osnov, ampak se intenzivno posvetimo maderoterapiji - masaži za odpravo celulita in preoblikovanje telesa.

INFORMACIJE IN PRIJAVE

Prijava in dodatne informacije:

Za prijavo oz. potrditev prijave pokličite na 041 898 789, info@vit.si

  • Cena tečaja je 210 €. Cena vključuje udeležbo, literaturo, uporabo profesionalnih valjarjev največje kvalitete, potrdilo o opravljenem tečaju, sveže sadje ter prigrizki med odmori.
  • Znesek lahko vplačate na TRR: Vital masaže d.o.o., Tržaška 132, 1000 Ljubljana, št. SI56 0205 3026 2035 017.
  • Zaželjeno je znanje klasične masaže po programu Kataloga standardov
  • Po opravljenem tečaju prejemete certifikat in ste vpisani v register izvajalcev maderoterapije voden pri Vitalu

O INŠTRUKTORJU TEČAJA


Zdenka Bučar

NPK maserka

Svetovanje o zdravi in uravnoteženi prehrani

Po končanem izobraževanju za gostinskega tehnika, sem se zaposlila v UKC Ljubljana, v Službi bolniške prehrane - programsko dietetski oddelek, kjer delam od leta 1983 kot dietni tehnik. Leta 2012 sem opravila NPK maser, tako da imam dolgoletne izkušnje z masažami. Storitve izvajam v svojem salonu Masaže bogastvo zdravja http://www.masaze-ljubljana.si/ .

Osrečuje in izpolnjuje me delo z ljudmi. Rada pripomorem k njihovemu dobremu počutju, ohranjanju zdravja ter lepote, tako zunanje kot notranje. Ravno zato sem se odločila, da združim svoje dolgoletne izkušnje in znanje o zdravi in uravnoteženi prehrani, z novo pridobljenimi znanji o masažah.Svoje znanje sem nadgrajevala z različnimi tečaji (ročna limfna drenaža, klasična švedska masaža, anticelulitna masaža,tuina-kitajska masaža,access bars,kineziotaping,maderoterapija).S kombiniranjem teh znanj tako pripomorem k skrbi za zdrav življenski slog posameznika. Vendar pa se je potrebno zavedati, da smo mi sami tisti, ki skrbimo za splošno dobro počutje organizma ter tako ohranjamo Bogastvo Zdravja.

 Vse se začne s prvim korakom – kitajska modrost.

Naredimo prvi korak v bolj zdravo in prijetno življenje!

Tečaj maderoterapije Maribor

20. april, 2019
09:00 - 18:00
210,00 €
Zaželjeno je predznanje s področja klasične masaže.