Tečaj manualne limfne drenaže

Kozmetika
Všečki (0)
6. 04. 2019, 09:00 do 14. 04. 2019, 18:00
Tržaška cesta 132, 1000 Ljubljana
Poglej na zemljevid
350,00 €
Možnost obročnega odplačevanja.
Vrsta izobraževanja
Skupinski tečaj
Zaželeno je znanje klasične masaže.

Tečaji se izvajajo v soboto in nedeljo med 9.00 in 18.00 uro.

  • Ljubljana- v Vitovih prostorih: 6., 7. in 13., 14. april 2019

O ročni limfni drenaži:

Ročna limfna drenaža je masažna tehnika. Z nežnimi gibi stimuliramo krčenje limfnih žil in se tem pospešujemo limfni obtok. Primarno vplivamo na limfni sistem, katerega naloga je odstranjevanje večjih molekul (kot so beljakovine, maščobe in mikroorganizmi) iz tkiv in hkrati vplivamo na razstrupljanje telesa.

Poleg drenažnega učinka z tehniko limfne drenaže izboljšamo telesno odpornost, delujemo antistresno in protibolečinsko. Predovsem jo uporabljamo pri oteklinah nog, rok,... Tehnike limfne drenaže zmanjšujejo bolečino. Ročno limfno drenažo uporabljamo tudi pri odstanjevanju celulita in nam je zelo v pomoč tako tudi v kozmetiki.

PROGRAM TEČAJA

Teorija:

Manualna limfna drenaža - zgodovina in delitev
Priprava prostora, priprava stranke in priprava maserja
Priprava mize in perila - čiščenje in razkuževanje

Praktično:

Manualna limfna drenaža rok, nog, obraza, dekolteja, trebuha in hrbta.

Na koncu tečaj pa odgovorimo na vprašanja in rešujemo nejasnosti.


INFORMACIJE IN PRIJAVE

Za prijavo oz. potrditev prijave pokličite na 040 350 949 ali pošljite sporočilo na brigita.vital@gmail.com

  • Cena tečaja je 350€. Cena vključuje udeležbo, gradiva, prigrizke ter napitke med odmori.
  • Zaželeno je znanje klasične masaže po programu Kataloga standardov.
  • Mesto na tečaju si zagotovite s predhodnim vplačilom 100 €.
  • Znesek lahko vplačate na TRR: Vital Masaže, Brigita Vukadinov s.p.,  Dol 41 a, 1353 Borovnica, št. SI56 0311 2100 0540 447, razliko pa poravnate pred pričetkom tečaja.
  • Po opravljenem tečaju prejemete certifikat in ste vpisani v register izvajalcev manualne limfne drenaže voden pri Vitalu.
  • Vsak tečajnik, ki se udeleži tečaja ročne limfne drenaže, ima možnost, da se tega tečaja udeleži še enkrat brezplačno in s tem utrdi pridobljena znanja ter odpravi morebitne pomanjkljivosti, ki so se pojavile med delom v praksi.

O INŠTRUKTORJU TEČAJA


Daria Savić

Predavateljica tečaja limfne drenaže je Daria Savić, medicinka in mojstrica kozmetične nege, dolgoletna lastnica kozmetičnega salona v Mariboru. Pri svojem delu je skozi vsa leta sodelovala z mnogimi zdravniki in se ves čas tudi usposabljala s področja medicine ter kozmetologije. Ima tudi dolgoletne izkušnje s področja vodenja lastnih tečajev v smeri masaže, pedikure ter ostalih storitev za nego in skrb telesa, med drugim tudi v hotelih ter zdravstvenih ustanovah po Sloveniji in v tujini še sedaj. Je tudi članica državne izpitne komisije za NPK (nacionalno poklicno kvalifikacijo). S svojimi lastnimi izkušnjami, kompetencami, referencami ter doslednostjo, vam bo zagotovo prenesla znanje ter samozavest za nadaljnje samostojno delo na želenem oz. izbranem področju.


Tečaj manualne limfne drenaže

6. 04. 2019, 09:00 do 14. 04. 2019, 18:00
350,00 €
Možnost obročnega odplačevanja.