Tečaj masaže z vročimi kamni

Fizioterapija
Všečki (0)
7. 11. 2020, 09:00 do 8. 11. 2020, 18:00
220,00 €
Cena velja za en modul.
Vrsta izobraževanja
Skupinski tečaj
Omejeno število udeležencev
Termin: 7. in 8. november 2020
Tečaj poteka oba dni od 9:00 do 18:00

Masaža z vročimi kamni – Hot stone therapy

Fuzija masaže s toploto in uravnoteženja energij. Ponudite svojim strankam najboljše. Dobrobiti 5.000 let stare tehnike, ki so jo uporabljali že stari Inki in Indijanci, uživajo zadovoljni klienti po celem svetu, kar jo uvršča med najbolj zaželene tretmaje. Holistično doživetje združeno s terapevtskim učinkom toplote vročih kamnov.

PROGRAM TEČAJA (klikni tu)

INFORMACIJE IN PRIJAVE (klikni tu)

Za prijavo oz. potrditev prijave pokličite na 040 350 949 ali pošljite sporočilo na brigita.vital@gmail.com

  • Cena tečaja je 220 €. Cena vključuje udeležbo, gradiva, prigrizke ter napitke med odmori.
  • Zaželeno je znanje klasične masaže po programu kataloga standardov.
  • Mesto na tečaju si zagotovite s predhodnim vplačilom 100 €.
  • Znesek lahko vplačate na TRR: Vital Masaže, Brigita Trček s.p., Dol 41 a, 1353 Borovnica, št. SI56 0311 2100 0540 447 , razliko pa poravnate pred pričetkom tečaja.
  • Po opravljenem tečaju prejmete certifikat in ste vpisani v register izvajalcev masaže z vročimi kamni voden pri Vitalu.
  • Vsak tečajnik, ki se udeleži tečaja masaže z vročimi kamni, ima možnost, da se tega tečaja udeleži še enkrat brezplačno in s tem utrdi pridobljena znanja ter odpravi morebitne pomanjkljivosti, ki so se pojavile med delom v praksi.
O INŠTRUKTORJU TEČAJA

»Če želiš  imeti nekaj, česar še nikoli nisi imel, moraš storiti nekaj česar nisi storil še nikoli« (Coco Shanel)

…in tako sem  po dolgih letih dela v marketingu in povsem tehničnih strokah, začela graditi novo življenjsko filozofijo. Čisto od začetka in povsem izen  svojih ustaljenih in strogih okvirjev.

Leta 2009 sem se pridružila skupini dr Suzane landripet iz Zagreba, predvsem zaradi želje po osebni rasti in skoraj že fizični potrebi po koreniti spremembi. Po treh letih  šolanja po  programu za energetsko samopomoč, sem znanja, ki sem jih pridobila, želela pribljižati še drugim ljudem.  

Moj osnovni cilj ter želja je, povezovati dušo in telo v homogeno celoto.

Leta 2011 sem opravila nacionalno kvalifikacijo poklicni maser, nato je sledilo praktično izobraževanje v wellnesih doma in po tujini, do leta 2015. Že med tem sem sodelovala s podjetjem Vital kot asistentka klasične masaže, ter kasneje kot inštruktor wellness masaž, ter nega telesa.

Leta 2011 sem v Domžalah odprla manjši salon, kjer sem počasi začela uresničevati svoje sanje.

Zaradi nenehne želje po znaju , sem sklenila da dopolnim svoje znanje na Višji šoli za velnes, smer duhovni velnes.

Leta 2015 sem v lepem in mirnem okolju v Ljubljanski Rožni dolini odprla Center za zdravje in dobro počutje, kjer smo našim dosedanjim dejavnostim, dodali še solno terapijo – haloterapijo v solnih sobah.  Zavedam se da so že zdavnaj minili časi, ko smo odgovornost za svoje zdravje prelagali na ramena zdravstva. Za svoje zdravje smo v prvi vrsti odgovorni sami. S strokovnimi sodelavci v centru se trudimo, da vam ponudimo čim več različnih oblik preventive in tudi vzgoje za zdravje.

www.negaezoterika.si

Del tega znanja v sodelovanju z Vitalom želim predati tudi vam, dragi tečajniki.

“In kadarkoli boste izbrali nekaj, kar prija telesu, bo zadovoljna tudi vaša duša, in kadarkoli boste negovali svojo dušo, se bo  kmalu opazilo tudi na vašem telesu.”

Z vami in za vas

Urša Avsec

Tečaj masaže z vročimi kamni

7. 11. 2020, 09:00 do 8. 11. 2020, 18:00
220,00 €
Cena velja za en modul.