V Ljubljani oddam kozmetični salon

Kozmetika
Všečki (0)
Prodam / oddam prostor
Kozmetičnemu salonu pripada tudi klet in v garaži parkirno mesto.
790,00 €
Mesečna najemnina
Ljubljana - Spodnja Šiška
Poglej na zemljevid

Opis

Znamka: kozmetični salon, oddam
Velikost: 52,52 m

V bližini Tivolija, oddamo nov, urejen kozmetični salon "na ključ" v skupni izmeri 52.52m2. Nahaja se v pritličju poslovno-stanovanjskega objekta v bližini vse infrastrukture, parka Tivoli. Prostor je opremljen s pomočjo arhitekta, kvalitetno in moderno opremo po meri, primerno za kozmetično oz. masažno dejavnost. 

Nahaja se v pritličju poslovno – stanovanjskega objekta v bližini vse infrastrukture, parka Tivoli. Prostor je opremljen s pomočjo arhitekta,  kvalitetno in z moderno opremo narejeno po meri, primerno za kozmetično oziroma masažno dejavnost.

Prostor vsebuje: vetrolov (garderobne omarice za stranke in zaposlene), sprejemna soba – show room (kjer se lahko izvajajo predavanja, sprejeme za manjše skupine), tri ločene kabine, sanitarije ter čajna kuhinja. Prostoru pripada garaža in klet. Prostor je pod video nadzorom (nadzor se snema in lahko gleda preko internetne povezave), ima led reklamno tablo pred vhodom in zakupljeno reklamno tablo na začetku ulice, dve klimatski napravi z eno zunanjo enoto, prezračevalno napravo skrito pod strop salona, da je zadoščeno standardom pretoka zraka v kozmetični in frizerski dejavnosti, celotna PGD dokumentacija in tehnični prevzem za kozmetično dejavnost (zadoščeni vsi standardi in kriteriji).

Pred prostorom je urejeno parkirišče. 

Zemljiškoknjižno stanje je urejeno.

Kontakt: 041 864 556 ali [email protected]

V Ljubljani oddam kozmetični salon

Prodam / oddam prostor
Kozmetičnemu salonu pripada tudi klet in v garaži parkirno mesto.
790,00 €
Mesečna najemnina
Pošlji sporočilo