V Sloveniji imamo najboljšo edukatorko!

Mani & pedi
Všečki (0)

V Eindhovnu na Nizozemskem je med 5. do 8. novembrom potekal Mednarodni Hand & Nail Harmony trening za edukatorje. V štirih dneh so na intenzivnih predavanjih, demonstracijah in delavnicah predstavili novosti vodilne znamke za oblikovanje nohtov. Slovenija je pri tem dosegla izredni uspeh, saj je prejela nagrado za »Najboljšo edukacijo Hand&Nail Harmony 2015«.

Srečanje je bilo mednarodno – 90 udeležencev iz 20 držav, celo Avstralije in Nove Zelandije, zastopane so bile skoraj vse evropske države.

Slovenijo je zastopala Mojca Janežič, direktorica podjetja AKADEMIJA STUDIO LEPOTA d. o. o., kozmetičarka, PHD master educator za Hand & Nail Harmony. Njeno podjetje AKADEMIJA STUDIO LEPOTA je za slovenski trg edini avtoriziran distributer za izdelke Hand&Nail Harmony in Gelish. Mojca Janežič se je v Sloveniji in tujini se je dokazala kot nadarjena in izjemno podkovana mojstrica za nohte. Prav posebej pa je za izpostaviti, da izvaja kakovostna izobraževanja, med drugim tudi za sistem Gelish, ki je v po svetu in v Sloveniji poznan kot najkakovostnejši permanentni lak.

Njen trud in predanost prenašanja znanja na druge je prepoznalo tudi vodstvo Hand&Nail Harmony. Kot potrditev je prejela nagrado za najboljšo edukacijo.