VelaShape - Syneron/ELOS - aparat za odstranjevanje celulita, oblikovanje postave: UGODNO PRODAMO: 4.900,00 eur oz. najboljša ponudba

Derma / estetika
Všečki (0)
Prodam izdelek
4.900,00 €

Zaradi prenehanja poslovanja prodamo VelaShape (syneron, ELOS tehnologija) aparat za oblikovanje postave.

CENA: 4.900,00 eur oz. najboljša ponudba

Elos tehologija je na trgu že več kot 12 let, proizvajalec – Syneron/Candela  pa se uvršča med top 3 svetovne proizvajalce medicinskih laserjev ter naprav za oblikovanje telesa.  

Tretmaji VelaShape so med najbolj priljubljenimi tretmaji oblikovanja telesa povsod po svetu, tehnologija pa je zelo uveljavljena tudi v Sloveniji, kjer so jo stranke prepoznale kot varno in učinkovito metodo za zmanjševanje obsega in boja proti celulitu. Aparat ima tudi dovoljenje za uporabo s strani ameriškega regulatorja FDA.

Aparat je bil kupljen pri uradnem distributerju za Slovenijo MDS-IT, D.O.O..

Več o tehnologiji in trženju storitev na:

www.medes.si 

INFORMACIJE NA:

telefon: 031 370 674 Mateja

Elos tehnologija v prvi vrsti zmanjšuje obseg (trebuh, noge) in učvrsti kožo in podkožje. Običajno so predeli, ki jih stranke želijo trebuh, noge in zadnjica. Efekt, ki ga dosežemo z aparatom vztraja vsaj 6 mesecev s čimer so stranke zelo zadovoljne. Običajno pridejo na set tretmajev vsaj enkrat letno  - pred poletjem (april, maj, junij, julij). Za efekt je potrebnih 3 – 5 tretmajev, ki trajajo okoli 60 minut, izvajajo se enkrat tedensko.

Kako zgleda tretma:

https://www.youtube.com/watch?v=dWocQ8Vvcdc

VelaShape - Syneron/ELOS - aparat za odstranjevanje celulita, oblikovanje postave: UGODNO PRODAMO: 4.900,00 eur oz. najboljša ponudba

Prodam izdelek
4.900,00 €
Pošlji sporočilo