Zaposlimo kozmetičarko

Kozmetika
Všečki (0)
Zaposlimo
Pod gozdom V/39, 1290 Grosuplje
Poglej na zemljevid

V estetsko-kozmetičnem salonu ESTETIKA BARBEELEEN širimo ekipo. 

Iščemo kozmetičarko z višješolsko ali visokošolsko izobrazbo, prav tako se lahko prijavijo tudi kozmetičarke s srednješolško izobrazbo. Zaželjeno je znanje in izkušnje z delom v kozmetičnem salonu, ter opravljen tečaj podaljševanja trepalnic ter saj 1 leto izkušenj na temu področju.  V našo ekipo vabimo osebo s čutom za estetiko, pozitivno in ne konfliktno osebo. Spoštljivo, marljivo, pošteno in zanesljivo osebo, ki jo veseli delo v kozmetičnem salonu in s strankami.

Področje dela: podaljševanje trepalnic, depilacije, pedikure, manikire - permanentni lak, maderoterapija in čez čas vas uvedemo v nego obraza in specializirane tretmaje. Vse zgoraj našteto znanje oz. izkušnje niso nujno potrebne (razen podaljševanja trepalnic). Če v vas vidimo potencial, smo pripravljeni vložiti naš čas v vas.


Podpiramo samoiniciativnost in kreativo. Nudimo pozitivno okolje in pravičen odnos. Redno in stimulativno plačilo. Ter damo poudarek na novih znanjih in kvaliteti.Možnost različnih načinov zaposlitve. Poskusna doba bo potekala 3 mesece, potem možnost zaposlitve za nedoločen čas.

Prijave sprejemamo na info@barbeeleen.com do 9.2.2020.