LASSANA Frizersko podjetje, d.d.

Cankarjeva cesta 3, 1000 Ljubljana 01 422 46 40 Všečki (0)
Prijavljen od avgust, 2017

O uporabniku

Izrazimo vašo osebnost

Strokovno usposobljena ekipa Lassaninih frizerjev prisluhne želji vsake stranke in storitev prilagodi vsaki posameznici ali posamezniku ter njenemu ali njegovemu življenjskemu stilu. Želimo, da si nas zapomnite po kakovosti storitev, vrhunsko usposobljenih frizerjih, pedikerjih, ponudbi kakovostne lasne kozmetike ter pestrosti dodatne ponudbe, hkrati pa tudi po edinstvenosti in kreativnosti, ki zaznamuje naše kolekcije modnih pričesk.

Združujemo kakovost in kreativnost
Naši največji vrednoti sta tradicija in kakovost, saj smo na področju frizerstva in pedikure podjetje z dolgoletno tradicijo, široko mrežo salonov po Ljubljani in strokovno usposobljenimi delavci. Izredno pomembna vrednota pa je, tako nam, kot tudi našim strankam, kreativnost. V lastnem izobraževalnem centru se zato v sodelovanju s svetovno priznanimi strokovnjaki izpopolnjujemo in spremljamo modne trende, da lahko zadovoljimo tudi najzahtevnejše stranke. Naš kreativni tim enkrat na leto predstavi lastno kolekcijo modnih pričesk.

Lassana = urban fashion
Želimo postati vodilno podjetje na področju frizerstva in pedikure v Sloveniji ter biti prepoznavni tudi v evropskem prostoru. Z rednim strokovnim izobraževanjem ne želimo le hoditi v koraku s svetovnimi trendi, temveč jih tudi soustvarjati ter znanje prenašati na širšo frizersko stroko. Z vrhunsko strokovno ponudbo in profesionalnim odnosom želimo doseči najvišji možen nivo zadovoljstva naših strank.
Želimo, da je vsak naš salon konkurenčen v svojem okolju, zato stremimo k temu, da je razmerje med ceno in kvaliteto storitve boljše, kot pri konkurenci. Poudarek naj bo zlasti na kvaliteti storitev ter pestrosti ponudbe. Poleg klasičnih frizerskih storitev pa morajo naši saloni nuditi tudi strokovno svetovanje, ličenje, manikiro in druge lepotilne posege ter prodajati kozmetični material strankam za dnevno nego na domu.
Naša želja je, da bi s svojim delom dokazali, da je Lassana sinonim tudi za "fashion", "urbano modo", "trend" in "mladost". :)

Zares smo veseli, ko vidimo nasmeh in samozavest stranke, ko zadovoljna stopi na ulico.