-20% popust na KAKAVOVE ploščice in losjone

Kozmetika
Všečki (0)
Prodam izdelek
Litijska cesta 148, Afghanistan
Poglej na zemljevid
Akcija: KAKAVOVE PLOŠČICE IN LOSJONZ BLEŠČICAMI ALI BREZ ZA ČUDOVITO PORJAVELO KOŽO

-20% POPUST

Poletne temperature so tukaj, sonce pripeka in definitivno je čas za razvajanje shladno stiskanim kakavovim maslom, ki poskrbi, da je koža sijoča, navlažena, mladostna in lepo porjavela celo poletje.

Za vas smo pripravili poseben popust na kakavove ploščice (z bleščicami ali brez) in losjone, ki ste ga deležnisamo vi- naše cenjene stranke. 

S kakavovimi izdelki boste strankam zagotovili še lepšo izkušnjo v vašem salonu in poskrbeli, da se bo od vas odpravila s čudovito lesketajočo kožo.

KAKAVOVA PLOŠČICA Z ZLATIMI ALI SREBRNIMI BLEŠČICAMI

Ploščici v obliki srčka vsebujeta hladno stiskano kakavovo maslo, eterično olje sladke pomaranče in zlate bleščice oz. eterično olje mete in srebne bleščice, ki nam podarjajo zdrav, zapeljiv in porjavel videz.
Redna cena za 60g = 6,20€
Vaša cena = 4,96€


KAKAVOVA PLOŠČICA BREZ BLEŠČIC

Hladno stiskano kakavovo maslo najvišje kakovosti je popolno za nego kože pred in po sončenju. Podaljšuje zagorelost in preprečuje luščenje. Kožo nahrani, navlaži in upočasni proces staranja.
Redna cena za 60g = 5,85€
Vaša cena = 4,68€

KAKAVOV LOSJON V SPREJU

Kakavovo maslo v spreju z bleščicami je popolna kombinacija negovalne kozmetike in glamurja. Kožo ščiti, navlaži in pomlajuje, obenem pa pričara zapeljiv videz in čudovito aromo.
Redna cena za 125 ml = 8,93€
Vaša cena = 7,14€

Vse cene so brez DDV.
Ponudba velja do 17.6. 2019 samo za naročila na elektronski naslov info@aroma-herbal.si ali na telefonski številki  01 544 38 56 in 040 353 277.

-20% popust na KAKAVOVE ploščice in losjone

Pošlji sporočilo