O nas

Na portalu Kremca.si delimo vizijo storitev najvišje kakovosti, profesionalnosti in uvajanja svetovnih trendov v lokalno okolje. Žene nas želja po nenehnem izobraževanju, spremljanju novosti, ter vera v razvoj znanosti in tehnologije. Prav iz tega razloga je bil rojen portal Kremca.si, ki je zelo hitro postal mesto kje se združuje celotna lepotna industrija - proizvajalci, dobavitelji, izvajalci storitev in vsi vi, ki spremljate novosti na trgu, dajete velik pomen kakovostnemu čtivu, dobremu počutju in lepemu videzu ter v končni fazi, uporabljate te storitve. 

Na portalu Kremca.si je hitro in z lahkim dostopom približana vsa industrija kozmetičnih izdelkov in storitev. Tukaj najdete koristne nasvete za podjetnike in podjetnice, preberete vse novosti iz sveta lepotne industrije, izveste vse o prihajajočih dogodkih, izobraževanjih in delavnicah, ali pa na preprost način oddate brezplačne male oglase, ki od sedaj naprej ponujajo možnost dodajanja ene ali več fotografij vašega izdelka ali storitve.

Portal je popolnoma avtomatiziran, kaj pomeni, da vsem svojim partnerjem, izvajalcem storitev in fizičnim osebam, ponujamo dostop do lastnih profilov 24 ur na dan, 365 dni na leto. Na ta način lahko svoje novičke, izdelke, dogodke, izobraževanja, ali pa male oglase oddate ali pa urejate sami.

Vabimo vse proizvajalce, dobavitelje, izvajalce storitev, in vse vas, ki ste na katerikoli način povezani s profesionalno lepotno industrijo, da na portalu Kremca.si vpišete svojo dejavnost, ter se nam pridružite na novem lepotnem potovanju.

S samim vpisom, oziroma, odprtjem profila na portalu Kremca.si, si močno povečate možnost, da vas bo oseba, ki išče vaše storitve ali izdelke, ki jih ponujate, našla. To posebej velja za registrirane partnerje, ki s selektivno obliko prisotnosti na internetu, potrošniku lahko nudijo informacije o svoji dejavnosti skozi celo leto. Na ta način lahko v veliki meri povečate svojo prepoznavnost na spletu, ter na koncu, povečate prodajo svoje storitve ali izdelka.

Zelo dobro se zavedamo, da v današnjem času, profesionalna lepotna vsebuje veliko več aktivnih sestavin, podpore in šolanj. Zato vabimo vse proizvajalce, dobavitelje, izvajalce storitev (estetske kirurge, dermatologe, fizioterapevte, maserje, vizažiste, kozmetike, frizerje, pedikerje, manikerje ...), vse vas, ki s svojo dejavnostjo podpirate poslovanje vsem naštetim, in vse vas, ki ste na kateri koli način povezani s profesionalno lepotno industrijo, da na portalu Kremca.si vpišete svojo dejavnost ter se nam pridružite na novem lepotnem potovanju, na katerem lahko predstavite vse svoje dogodke, novosti, reportaže, nasvete, novičke, izobraževanja ali, enostavno oddate brezplačni mali oglas.

Vas pa, naši dragi bralci, z veseljem vabimo, da nas sprejemate še naprej. Prinašamo vam veliko lepih presenečenj, novosti in kakovostnega branja!
Vaša Kremca.si

Kremca.net d.o.o.
Ul. Toma Zupana 21, 4202 Naklo

Davčna številka: SI57646465
Matična številka: 6392440000
TRR pri Sberbank: SI56 3000 0001 0702 240

info@kremca.si https://www.kremca.si/

Prijavite se v sistem