Beauty & hair na sejmu v Zagrebu

Kozmetika
Všečki (0)
8. 3. 2019 - 10. 3. 2019
Avenija Dubrovnik 15, 10020 Zagreb
Poglej na zemljevid
Več kot 12.000 obiskovalcev, 297 razstavljalcev in 3 paviljoni.

Ali vas zanima kako izgleda lepotni raj?

Prosimo vas, da si vzamete nekaj minut časa in odgovorite na naslednja vprašanja:

  1. Ali se radi ličite?
  2. Veste kaj so highlighterji, bronzerji, konturiranje, prajmerji in fixeri?
  3. Uživate v preizkušanju različnih bravah lakov?
  4. Želite kupovati kozmetiko po sejemskih cena?
  5. Želite vidjeti svetovne poznane frizerske stiliste?
  6. Veste kaj želite brez sugestija svojega najljubšega frizerja?
  7. Razmišljate o menjavi barve las?
  8. Se želite vpisati v kozmetično ali frizersko šolo ali jo že obiskujete?

V kolikor ste na večino zgornjih vprašanj odgovorili pritrdilno potem veste, da morate obiskati BEAUTY&HAIR EXPO ZAGREB. Obiščite nas od 8.- 10. marca na Zagrebškem velesejmu. V štirih paviljonih bo razstavljalo več kot 300 razstavljalcev.  

Novost letošnjega sejma je HAIR SHOW s svetovno poznanimi imeni kot so Guy Tanga, Kevin Luchmun, Indira Schauwecker in Efija Daviesa. Predavatelji in hrvaške regije: Kanso Akademija Zagreb, Sandra - Cookie the Barber, Nikola Radojević, Jovan Bedanski in Ivan Duda.

Vpeljali smo tudi novo in atraktivno temo TATTOO&BODY PAINTING ki privablja velik krog zaljubljencev okraševanja telesa. Tattoo Arena v sodelovanju Zagrebškega velesejma in Beauty&Hair Expom Zagreb predstavlja deset izbranih salonov tetoviranja. Obiskovalce se boste lahko tetovirali, informirali o tetoviranju, prav tako boste lahko kupili pripomočke za nego tetovaž. Odvijala se bosta dve kategoriji tekmovanja: tetoviranje i prvenstvo v bodypaintingu.  

Modna agencija Crostars in Kraljiva Hrvaške bosta organizirali modno revijo na kateri se bodo predstavljale Kraljive Hrvaške. Šola Profokus bo organizirala make  tekmovanje na temo „Pop of Color“ in prvo tekmovanje učencev v dizajnu nohtov z naslovom „Poletni nail dezign“.

Novi produkti, sejemski popusti, prezentacije, izobraževanja in svetovanja profesionalcev iz sveta lepote so odličen razlog za obisk „najlepšega“ sejma v Zagrebu.

Več informacij najdete na www.zv.hr.

Veselimo se srečanja z vami!

Beauty & hair na sejmu v Zagrebu

8. 3. 2019 - 10. 3. 2019