Oglaševanje

Kremca.si je prvi in edini spletni portal, ki je v celoti namenjen profesionalni lepotni industriji. Je mesto, kje se stikata proizvajalci, dobavitelji, izvajalci storitev in vsi, ki spremljajo novosti na tem trgu ter v končni fazi, te storitve tudi uporabljajo. Prav iz tega razloga se obiskovalci na naši strani zadržujejo veliko več časa kot na drugih straneh (portali, iskalniki …), kar poveča učinkovitost oglasov.

Poleg klasičnega spletnega oglaševanja (pasice) nudimo tudi oglaševanje s posebnimi paketi.

Predstavitev:

Sama predstavitev na portalu Kremca.si je popolnoma BREZPLAČNA in zelo preprosta.

Vse, kaj morate narediti, je registrirati se na našem portalu kot Fizična oseba, Izvajalec storitev ali Partner. V sistem se lahko prijavite klikom na "Registracija" desno zgoraj na samem portalu Kremca.si.

Vsi registrirani uporabniki imajo na voljo neomejeno število BREZPLAČNIH malih oglasov ter eno BREZPLAČNO objavo v obliki novičke, izdelka, dogodka ali izobraževanja.

Podatki podjetja


Podatki kontaktne osebe


Osebni podatki

Registracijski podatki

Partnerji:

Če želite objavljati novičke, izdelke, dogodke in izobraževanja čez zelo leto, Kremca.si vam nudi možnost zakupa enega izmed svojih paketov oglaševanja. 

V tem primeru se bomo maksimalno potrudili, da za vsako stranko posebej poiščemo najprimernejšo obliko oglaševanja, ki prinese najboljše rezultate za vložena sredstva.

Kontaktirajte nas in z veseljem se bomo z vami pogovorili in poiskali način oglaševanja, ki bo učinkovito konkretno za vašo dejavnost in strategijo.

Za dodatne informacije nas kontaktirajte na e-mail: info@kremca.net

Že 15 let združujemo profesionalno lepotno industrijo preko svetovnega spleta. Tatjana Bizjak

Kremca.net d.o.o.
Ul. Toma Zupana 21, 4202 Naklo

Davčna številka: SI57646465
Matična številka: 6392440000
TRR pri Sberbank: SI56 3000 0001 0702 240

info@kremca.si https://www.kremca.si/
Kremca.net d.o.o.
Ul. Toma Zupana 21, 4202 Naklo

Davčna številka: SI57646465
Matična številka: 6392440000
TRR pri Sberbank: SI56 3000 0001 0702 240

info@kremca.si https://www.kremca.si/

KREMCA je prvi in edini spletni portal, ki je v celoti namenjen profesionalni lepotni industriji in združuje: izvajalce storitev, dobavitelje, proizvajalce in tudi končne stranke ordinacij kot tudi salonov.