Pravica uporabe

S spletnim portalom upravlja Kremca.net d.o.o. 

Vsebine, objavljene na spletnih straneh se ne smejo kopirati ali kakorkoli drugače uporabljati v komercialne namerne.

Prevzemanje odgovornosti 

Uredništvo portala www.kremca.si pri oblikovanju teh spletnih strani skuša zagotavljati ažurnost in točnost podatkov, vendar za njihovo točnost in celovitost ne jamči in ne prevzema nobene odgovornosti, ki bi izvirala iz njihove uporabe. Vsi uporabniki objavljeno vsebino na lastno odgovornost.

Pridržujemo si pravico:

 • da kadarkoli spremenimo vsebino svojih spletnih strani, na kakršenkoli način, ne glede na razlog in brez predhodnega opozorila
 • da zavrnemo, brez obrazložitve, sodelovanje s podjetji
 • da zavrnemo, brez obrazložitev, objavo, kljub temu da imate zakupljen paket.
 • v kolikor ocenimo, da se vaša objava ne nanaša na profesionalno lepotno industrijo, objavo ne objavimo (brez obrazložitve)

Strokovna javnost:
Del vsebine je namenjen strokovni javnosti. Strokovna javnost so predvsem zaposleni v zdravstvu (dermatologi, zobozdravniki, plastični kirurgi,…) ter tistim, ki se izobražujejo na zdravstvenem področju.

Z objavo se zavezujete:

 • Da je besedilo avtorsko delo
 • Da so slike avtorske
 • Da z objavo ne kršite nobenih avtorskih pogodb.
 • Da materialno odgovarjate v kolikor so pri vaših objavah kršene avtorske pravice.

Ker je portal odprtega tipa, lahko izvajalci storitev, partnerji sami dodajajo vsebino slike. Z objavo na portalu se zavezujejo, da je besedilo avtorsko, sprav tako so avtorske objavljene slike. V kolikor so kršene avtorske pravice portal Kremca ne odgovarja, ampak je vsa odgovornost prenešena na tistega, kateri je objavil. 

Odgovornost portala Kremca:

 • Niti uredništvo, niti ustanovitelj portala niti katera koli druga pravna ali fizična oseba, ki je sodelovala pri nastanku in izdelavi spletnih strani, ne odgovarja za morebitno škodo, ki bi izhajala iz dostopa do spletnih strani in uporabe ali nezmožnosti uporabe informacij na spletnih straneh (npr. občasno nedelovanje strežnikov) ali za kakršnekoli napake ali pomanjkljivosti v njihovi vsebini.
 • Objavljene vsebine nimajo značaja uradnega dokumenta.
 • Kremca ne odgovarja za objave svojih partnerjev in izvajalcev storitev.
 • Spletni portal www.kremca.si vsebuje tudi povezave do drugih fizičnih in pravnih oseb, ter spletnih strani. Ne prevzemamo nobene odgovornosti v zvezi z njihovo vsebino in delovanjem.

Varstvo osebnih podatkov

Varstvo osebnih podatkov V primeru, da nam na portalu www.kremca.net ponudite katerikoli osebni podatek, bomo popolnoma spoštovali vašo zasebnost. Zavedamo se pomembnosti varovanja vaših osebnih podatkov, zato pri uporabi naših spletnih strani spoštujemo vašo zasebnost in varstvo osebnih podatkov. Vse podatke, ki nam jih posredujete, bomo skrbno varovali in uporabili izključno za navedeno v nadaljevanju in jih ne bomo posredovali tretjim osebam. Na splošno lahko uporabljate naše spletne strani ne da bi nam razkrili vašo identiteto. Osebni podatki, ki jih boste posredovali ob prijavi za namene nagradne igre, brezplačne novičke,… se bodo obdelovali in uporabljali samo za zagotavljanje neposrednega obveščanja uporabnika o novih izdelkih, novih tehnologijah, nagradnih tekmovanjih ali igrah ter ponudb oziroma za druge namene, ki omogočijo spremljanje, nadzor in izboljšanje naših izdelkov in storitev.

Ravnamo se po naslednjih načelih:

 • Podatki nikoli niso dostopni tretjim osebam. 
 • Sporočilo ste skladno s 45a. členom Zakona o varstvu potrošnikov prejeli na osnovi vaše prijave na spletnih straneh www.kremca.si, na osnovi telefonske prijave, na podlagi priporočila, ocene možnosti medsebojnega sodelovanja, sodelovanja v nagradni igri, izpolnjenega anketnega lista na prireditvah, sejmih, seminarjih in drugih podobnih dogodkih v organizaciji portala. To pomeni, da ste se na prejemanje novičk prijavili sami ali ste oddali brezplačni mali oglas ali pa smo z vami poslovno sodelovali. Lahko pa smo vaš naslov našli v javno dostopni bazi podatkov, ali na spletu kjer se oglašujete. 
 • Naročniki na brezplačne novice spletnega portala www.kremca.si se lahko kadarkoli odjavijo iz baze naročnikov s tem, da odgovorijo na prejete novice z “Odjava” v naslovnem polju (subject). Včasih se zgodi, da ljudje vpišejo na listo naročnikov tudi svoje prijatelje. Tega žal ne moremo preprečiti. 
 • Podatkov o naših uporabnikih nikoli ne dajemo v najem, jih ne prodajamo in ne dovolimo, da bi jih uporabila katerakoli tretja oseba. 
 • Naše baze e-poštnih naslovov redno čistimo, tako da je v njih čim manj naslovov z napakami. 

Vaše povpraševanje je bilo poslano. Odgovorili vam bomo v kratkem.

Kremca.net d.o.o.
Ul. Toma Zupana 21, 4202 Naklo

Davčna številka: SI57646465
Matična številka: 6392440000
TRR pri Sberbank: SI56 3000 0001 0702 240

info@kremca.si https://www.kremca.si/