Splošne informacije o portalu

Edini spletni portal www.kremca.net, ki je v celoti namenjen profesionalni lepotni industriji je 25.5.2005 uradno postal spletna revija. ISSN oznaka1854-2425 (Mednarodna standardna številka za serijske publikacije)

Pravica uporabe

S spletnim portalom upravlja kremca.net d.o.o. Vsebine, objavljene na spletnih straneh www.kremca.net so last podjetja kremca.net d.o.o.  in se lahko uporabljajo le v nekomercialne namene, kjer pa morajo ohraniti vsa navedena opozorila o avtorskih pravicah in se torej ne smejo prepisovati, razmnoževati ali kako drugače razširjati. Prav tako si pridržujemo pravico do sprememb vsebin.

Prevzemanje odgovornosti 

Uredništvo portala www.kremca.net pri oblikovanju teh spletnih strani skuša zagotavljati ažurnost in točnost podatkov, vendar za njihovo točnost in celovitost ne jamči in ne prevzema nobene odgovornosti, ki bi izvirala iz njihove uporabe. Vsi uporabniki objavljeno vsebino uporabljajo na lastno odgovornost.

Pridržujemo si pravico, da kadarkoli spremenimo vsebino svojih spletnih strani, na kakršenkoli način, ne glede na razlog in brez predhodnega opozorila.

Niti uredništvo, niti ustanovitelj portala niti katera koli druga pravna ali fizična oseba, ki je sodelovala pri nastanku in izdelavi spletnih strani, ne odgovarja za morebitno škodo, ki bi izhajala iz dostopa do spletnih strani in uporabe ali nezmožnosti uporabe informacij na spletnih straneh (npr. občasno nedelovanje strežnikov) ali za kakršnekoli napake ali pomanjkljivosti v njihovi vsebini.

Objavljene vsebine nimajo značaja uradnega dokumenta.

Spletni portal www.kremca.net vsebuje tudi povezave do drugih fizičnih in pravnih oseb, ter spletnih strani. Ne prevzemamo nobene odgovornosti v zvezi z njihovo vsebino in delovanjem.

Varstvo osebnih podatkov

Zavedamo se pomembnosti varovanja vaših osebnih podatkov, zato pri uporabi naših spletnih strani spoštujemo vašo zasebnost in varstvo osebnih podatkov. Vse podatke, ki nam jih posredujete, bomo skrbno varovali in uporabili izključno za namene navedene v nadaljevanju in jih ne bomo posredovali tretjim osebam. 
Na splošno lahko uporabljate naše spletne strani ne da bi nam razkrili vašo identiteto.  
Osebni podatki, ki jih boste posredovali ob prijavi za namene nagradne igre, brezplačne novičke,… se bodo obdelovali in uporabljali samo za zagotavljanje neposrednega obveščanja uporabnika o novih izdelkih, novih tehnologijah, nagradnih tekmovanjih ali igrah ter ponudb oziroma za druge namene, ki omogočijo spremljanje, nadzor in izboljšanje naših izdelkov in storitev. Zavezujemo se, da osebnih podatkovne posredujemo  tretjim osebam ali gospodarskim družbam, razen tistih, ki nam pomagajo pri izvajanju statistične analize, raziskovanja trga in potrošnikov ali upravljanje komunikacije ali ki delujejo v našem imenu, vendar tako, da v nobenem primeru ne bo razkrita vaša identiteta. Osebni podatki se bodo zbirali, obdelovali in hranili v skladu z Zakonom o varstvu osebnih podatkov.

E-novičke
Ste dobili naš mail preko e-novičk? To pomeni, da ste se na prejemanje novičk prijavili sami ali ste oddali brezplačni mali oglas ali pa smo z vami poslovno sodelovali. Lahko pa smo vaš naslov našli v javno dostopni bazi podatkov, ali na spletu kjer se oglašujete. Prav tako pošiljamo novičke vsem, ki nam dajo pisno soglasje na raznih prireditvah kot so sejmi, delavnice in podobno. 
V kolikor v prihodnje ne želite več prejemati naših e-novičk nas to obvestite in takoj vas bomo odjavili in brisali iz naše baze podatkov.

419 818719 914481

Kremca.net d.o.o.
Ul. Toma Zupana 21, 4202 Naklo

Davčna številka: SI57646465
Matična številka: 6392440000
TRR pri Sberbank: SI56 3000 0001 0702 240

info@kremca.si https://www.kremca.si/

Tekst

Izdelki Več

SOSkin francoska dermokozmetika, inovativni izdelki.
Savinjska regija
100 % naravne emulzije za savne in kopeli
Osrednjeslovenska regija
100 % naravna masažna olja
Osrednjeslovenska regija