3 dnevni BREZPLAČNI spletni retreat – Nega obraza s kristali

Kozmetika
Všečki (0)
4. 04. 2019, 18:00 do 17. 04. 2019, 18:00
Slovenija
Poglej na zemljevid
Vrsta izobraževanja
Predstavitev / brezplačno

Pomlad je pred vrati, sonce nas že boža s svojimi toplimi žarki in čas je, da zasijete tudi vi.

Sama že dolga leta vsakodnevno uporabljam kristale, pred cca 10-imi leti pa sem jih začela intenzivno uporabljati tudi za namen nege in pomlajevanja obraza in rezultati so resnično osupljivi.

Zadnja 3 leta učim nego obraza s kristali skozi svoj avtorski tečaj: Nega obraza in telesa s kristali >>> 

Nega obraza in telesa s kristali je izjemno učinkovita metoda, ki s pomočjo številnih in skrbno določenih ter dovršenih tehnik uporabe specifičnih kristalov omogoča, da hkrati poskrbite za mladosten, svež in sijoč videz, okrepite zdravje in vitalnost telesa ter izboljšate vsesplošno počutje.

Tokrat pa sem se odločila, da izvedem 3 dnevni BREZPLAČNI retreat, s pomočjo katerega boste prejeli nekaj drobtinic mojega znanja, kako si lahko sami negujete svoj obraz in dejansko zažarite v svoji lepoti.

Brezplačni retreat bo poteka od 15. do 17. aprila 2019, in sicer boste vsak dan na vaš e-naslov prejeli video posnetek (dolg cca 10 min) na katerem vam bom predala različne tehnike nege obraza. S pomočjo teh tehnik boste lahko sami poskrbeli za napet, sijoč in mladosten videz ter z njimi negovali tudi vse vaše notranje organe.

Namen retreata je, da se naučite kako v izredno kratkem času učinkovito poskrbite, da vaša koža na obrazu postane napeta, sijoča in mladostna.

Pridružite se mi.

Prijave obvezne.

Več in prijave tukaj >>>

3 dnevni BREZPLAČNI spletni retreat – Nega obraza s kristali

4. 04. 2019, 18:00 do 17. 04. 2019, 18:00