Akciji boju proti raku na dojki se je pridružil tudi The 22 Microblading Institute

Makeup
Všečki (0)

Rožnati oktober je svetovni mesec osveščanja o raku dojk, ki je najpogostejša oblika raka pri ženskah. V Sloveniji vsako leto za rakom dojk zboli skoraj 1300 žensk in okoli deset moških. Rak dojk je visoko ozdravljiv, če je odkrit dovolj zgodaj. Zato je za zmanjševanje umrljivosti pomembno predvsem zgodnje odkrivanje bolezni in takojšnje učinkovito ter vsaki bolnici prilagojeno zdravljenje. Namen rožnatega oktobra je osveščati širšo javnost o raku dojk in opozoriti na pomen zdravega načina življenja, zgodnjega odkrivanja in učinkovitega zdravljenja bolezni.

V oktobru po številnih državah sveta tečejo različne akcije osveščanja, katerih skupni namen je opozoriti na bolezen, pomen pravočasnega odkrivanja in učinkovitega zdravljenja ter podporo vsem tistim, ki so za rakom na dojki že zbolele.

Akciji se je pridružil tudi 22 Institute s Tatjano Damjanovič na čelu. Namreč, konec meseca, 25. 10., na institutu organizirajo STAY STRONG dogodek, namenjen vsem, ki so zaradi takšnih ali drugačnih zahrbtnih bolezni ostali brez dlačic na obrveh.

Ta dan bodo BREZPLAČNO vrisali vsaj 30 parov obrvi po metodi Microblading in s tem vsaj delno polepšali življenje obolelih za rakom in ljudem z alopecijo.
K sodelovanju so povabili tudi svoje prijateljice, enako vrhunske Microblading artistke: Salon JMVO, Japonska Metoda Vera, Lepotni studio Samanta. Zahvaljujemo pa se tudi našim znanim obrazom, kateri so se odločili pomagati pri našem dogodku: Natalija Verboten, Rebeka Dremelj, Nina Donelli, Luka Basi, Doroteja Primužič, Anja Jenko, Martina Ipša, ter mnogi drugi...

Več o dogodku najdete na: goo.gl/Y98W3C