Aparati Keyserie delujejo na podlagi biofeedback sistema. Diagnosticirajo in terapirajo hkrati. Nemška tehnologija in več kot 20 let izkušenj pri tovrstni terapiji.

Fizioterapija
Všečki (0)
Prodam izdelek
2.690,00 €
2000 Maribor, Slovenija
Poglej na zemljevid

Opis delovanja aparatov KeySerie.

Aparati Key Serie so diagnostično terapevtski aparati, ki na podlagi oddanih impulzov komunicirajo z telesom. Pri tem vzpostavijo dialog in vzpodbudijo telo, da odreagira in samo pokaže najboljše mesto terapiranja- asimetrije.

Aparati oddajajo impulze, ki so enaki impulzom živčnega sistema in merijo odzivni čas in jakost. S prilagajanjem impulza ustvarjajo dinamiko, ki povzroča asimetrije na telesu( rdečica, lepljenje aparata, zvok, občutljivost pacienta).

S aparatom stimuliramo živčni sistem, da telo samo opravi terapijo in vzpostavi harmonično delovanje(regeneracija- samo ozdravitev). Samo telo ve kaj potrebuje in kje je potrebno ukrepat.

Dinamika komuniciranja, ki se dogaja v mikrosekundi vzpodbudi telo, da ponovno aktivira procese regeneracije in procese v telesu, da deluje homogeno.

Impulzi delujejo le desetinko milimetra pod kožo in vzpodbujajo receptorje, ki so pod kožo, le ti pa vzpodbujajo notranje organe in tkiva za optimalno delovanje.

Z ustvarjanjem, te dinamike vzpodbudimo telo, da ponovno aktivira stare procese regeneracije ali pospeši regeneracijo novih nepravilnosti.

Aparat uporabljamo pri akutnih in kroničnih težavah, post operativno za pospeševanje zdravljenja, za regeneracijo po fizičnih naporih…

Različni nastavki omogočajo terapiranje na vseh delih telesa, različni programi pa nam omogočajo uporabo različnih frekvenc glede na potrebe telesa po stimulaciji za boljše in hitrejše okrevanje.

Aparat deluje na frekvenci od 5Hz do 460Hz. Frekvenco je možno ročno nastavit ali uporabit programe, ki so v aparatu narejeni na podlagi več letnih izkušenj terapevtov in zdravnikov.

Aparat je prenosljiv tako da ni redko, da ga uporabljajo na terenu, ob športnih igriščih, hišnih obiskih ali v klinikah na oddelkih.

www.keyserie.com

Za vse informacije pokličite 070 799 804

Aparati Keyserie delujejo na podlagi biofeedback sistema. Diagnosticirajo in terapirajo hkrati. Nemška tehnologija in več kot 20 let izkušenj pri tovrstni terapiji.

Prodam izdelek
2.690,00 €
Pošlji sporočilo